O.v.i. Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 tak jsem zase tuna brdo mas tunu? co jsi jedl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 Baui & Jirko - Zdarec .. Zdarec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 Zdravíčko Spid'ul ... Porad mi tu problikava tva cernovlaska .... Jak se vede ? Vede se dobře... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 brdo mas tunu? co jsi jedl? vole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 celýho vola jsi snědl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 presne pane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 To je paráda,všemn se vede dobře ,vše klape jak má a tak to má bejt ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 presne pane teeeda vy si tam zerete... musim se prijet podivat na O Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 To je paráda,všemn se vede dobře ,vše klape jak má a tak to má bejt ..... No ale i tak b mohlo být ještě lépe... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 teeeda vy si tam zerete... musim se prijet podivat na O to by jsi mel, dnes jsem se dobre napapal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 nažranej jsem ,ale mám na jazyku divnou chuť, něco bych sežral Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 No ale i tak b mohlo být ještě lépe... To je pravda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 No ale i tak b mohlo být ještě lépe... to vzdycky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 nažranej jsem ,ale mám na jazyku divnou chuť, něco bych sežral ja nechapu jak ty lidi jsou nenazrany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 přežranej jsem, ale chuť na něco mám, huba mě jde šejdrem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 přežranej jsem, ale chuť na něco mám, huba mě jde šejdrem to chce rum... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 e-e dopolko mi nějak ujela ruka a trochu jsem ho cejtil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 to chce rum... Nevim proc me otřepalo po přečtení tohodle příspěvku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 e-e dopolko mi nějak ujela ruka a trochu jsem ho cejtil v pondeli dopoledne prihnutej v praci..... :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 Nevim proc me otřepalo po přečtení tohodle příspěvku asi tam je nekde chyba v i/y ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 Bobajs je nonstop vylitej jak vaza ja bych si dal neco sladkeho :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 rum s colou je sladkej dost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 copak to je sladky hodne ale nejak me to nesedi s odpolednim odjezdem ze zamestnani :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 Bobajs je nonstop vylitej jak vaza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 copak to je sladky hodne ale nejak me to nesedi s odpolednim odjezdem ze zamestnani :-) tak kdyz nebudes couvat tak ok ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.