O.v.i. Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 Já věděl proč nechávám polovičku pít ... bych dnes na tom pohovoru vypadal zajímavě jako mi preci hele hlavne at ti to vyjde!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 Koukam panove uz kalej i pres tejden No máš áčko ... MB máš za rohem a nedorazíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 me zamrazilo kdyz to prinesl prej jak Marovi prinesli to alko pivo tak jak jsme tam pokrikovali - to je v pohode to jako omluvu spravi rum nebo neco v tom smyslu... ty si sel na zachod a ja to trochu vic nahlas zopakoval a on to prinesl hodil na stul a rikal .... ja vas slysel... :smich: jo típek byl v poho se parádně seknul, místo nealka dovalit normál pivo s těma posledníma rumama a drtkem koly jsem byl v lese, jen na skok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 Ovi: ted jsem dostal normálně strach ale prt normalne si tuknem....lahvi.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 (editace) Těším se na nějakou víkendovou akci ... abych se mohl napít Editováno: 25. Únor 2009, autor: Dimi-Dimi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 jako mi preci hele hlavne at ti to vyjde!! já jsem v pohoděa grandiózně svěží na pohodu Dimi, ať ti to vyjde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 jo típek byl v poho se parádně seknul, místo nealka dovalit normál pivo s těma posledníma rumama a drtkem koly jsem byl v lese, jen na skok :smich: a Luke se minimalne probudil a vzpomel si na tebe :) jj tipek OK ale ted si vem kdyby to pivko dal a byli jsme tam treba jeste 2 hodky ..... Mara by pak jen rekl - vzdyt sem po tom nealku napranej jak vy po ty 12tce :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 Těším se na nějakou víkendovou akci ... abych se mohl napít jan uz ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 ale co dostali jsme ve finale ruma gratis a jeste jsme si tam pujcili kiti....v kvetinaci.... takze ok vecer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 já jsem v pohoděa grandiózně svěží na pohodu Dimi, ať ti to vyjde No už se mnou cuká nervozita ... musím se jít uklidnit ... oholit, vyčůrat, obléknout a já nevím co ještě ... nejraději bych si dal panáka, ale to by ai nebylo to pravé před jízdou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 jan uz ne ale jo, neboj se nic ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 :smich: a Luke se minimalne probudil a vzpomel si na tebe :) jj tipek OK ale ted si vem kdyby to pivko dal a byli jsme tam treba jeste 2 hodky ..... Mara by pak jen rekl - vzdyt sem po tom nealku napranej jak vy po ty 12tce :smich: Luke určitě někde kalil taky No parádní problémek to mohl být, kdyby to vysáp celý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 No už se mnou cuká nervozita ... musím se jít uklidnit ... oholit, vyčůrat, obléknout a já nevím co ještě ... nejraději bych si dal panáka, ale to by ai nebylo to pravé před jízdou pojd to das!! pokud to zvladnes zvu te na ruma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 Luke určitě někde kalil taky No parádní problémek to mohl být, kdyby to vysáp celý. no jasny ale kdybychom tam byli dyl a Mara by jen rekl... jo jeste jednou si to dam.... a treba 3x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 pojd to das!!pokud to zvladnes zvu te na ruma No tak to je výzva ... o důvod víc proč by mě mělli přijmout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 ale co dostali jsme ve finale ruma gratis a jeste jsme si tam pujcili kiti....v kvetinaci.... takze ok vecer kultura parádní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 No tak to je výzva ... o důvod víc proč by mě mělli přijmout jasny!! ze jim to vzkazuju!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 kultura parádní lepsi nez kino... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 No tak to je výzva ... o důvod víc proč by mě mělli přijmout já tě na toho rumíka zvu taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 no jasny ale kdybychom tam byli dyl a Mara by jen rekl... jo jeste jednou si to dam.... a treba 3x Tak voláte mě, abych vás hodil domů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 lepsi nez kino... jen ta útrata Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 Tak voláte mě, abych vás hodil domů no vidis - asi by to tak dopadlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 jen ta útrata tak to zase ano - prej sem si objednal sele ne? :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 nene já mu poudal, že to je cifra, jako kdybych kupoval březí kůzle a on na to, že bylo chovný koza dojí krev Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 nene já mu poudal, že to je cifra, jako kdybych kupoval březí kůzle a on na to, že bylo chovný koza dojí krev :smich: malem sem spadnul ted ze zidle... i kolegynka se na me prisla podivat proc se smeju monitoru... si asi mysly ze sem napranej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.