perníkář Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 Kuk kuk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 Pernikář: tak co? Máš práci nebo sediš doma? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 Kuk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 dneska jsem byl v práci na dvě hodiny pak jsem sháněl novou dodávku, zítra práce je, v pátek zase volno důchodci zasraný... je to ze 70% naše klientela a nechtějí to teD´nechat si namontovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 dneska jsem byl v práci na dvě hodiny pak jsem sháněl novou dodávku, zítra práce je, v pátek zase volno důchodci zasraný... je to ze 70% naše klientela a nechtějí to teD´nechat si namontovat Duchny nebrat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 Já jsem si řikal že jseš tu nějak často tak jsem si řikal že tu asi honiš přispěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 jen si dělejte srandu.... víte jaké je to peklo.. to se nám stalo nedávno také důchodci paní byla asi nějaká nemocná v tom bytě přetopíno tak jsem stáhl kohutek a ona hned to nechte to nedělejte oni příjdou dělat okna , všude smrad ta zatuchlina.. dokonce jsme k jednomu zákazníkovi volali už sanitku asi ho z toho bordelu co děláme tak to s ním seklo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 Ahooj Lukyy Baf pernicku Spiduli muck Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 jen si dělejte srandu.... víte jaké je to peklo.. to se nám stalo nedávno také důchodci paní byla asi nějaká nemocná v tom bytě přetopíno tak jsem stáhl kohutek a ona hned to nechte to nedělejte oni příjdou dělat okna , všude smrad ta zatuchlina.. dokonce jsme k jednomu zákazníkovi volali už sanitku asi ho z toho bordelu co děláme tak to s ním seklo Ufffff, to by asi nebylo zrovna hokna pro mě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 Spiduli muck Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 Ahooj LukyyBaf pernicku Spiduli muck Dobrý večer Janinko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 je to někdy jak fyzicky tak i psychicky dost náročné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 Dobrý večer Janinko Ahoooj Bobiii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 Brej vecir ve spolek.Tak co,uz jste vyspali vcerejsi opicku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 Brej vecir ve spolek.Tak co,uz jste vyspali vcerejsi opicku? Čao jirko, tak jak nové vozidlo ? Stále čekáš ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 25. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 Dobrej večír hospodáři a CMF Jak je při středečním večeru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 25. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 ...Tak co,uz jste vyspali vcerejsi opicku? Mluvíš za sebe ? S tím vínem a vodkou dohromady bych se nedivil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 Čao jirko, tak jak nové vozidlo ? Stále čekáš ? Cekam,cekam a v sobotu v 15 hod se dockam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 Jiřiku: těšim se na fotečky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 Mluvíš za sebe ? S tím vínem a vodkou dohromady bych se nedivil ja byl v cajku,dneska jsem byl celej den na sjezdovkach,bylo nadherne,tak jsem se i opalil.A kdyz vas za to jeste nekdo zaplati....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 Jiřiku: těšim se na fotečky! udelam hned jak dostanu,to to bude jeste pekne cisty,bily Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 Dobrej večír hospodáři a CMF Jak je při středečním večeru Zdar jak Brno Laďo, ale jo, docela to jde, už jsem si vyčetl, že su debil a pomalu můžu jít spát... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 Cekam,cekam a v sobotu v 15 hod se dockam No já si teď večer objednal po netu u Bayera ve Slavkově u Brna koktu a budu čekat dva metry... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 Jiřiku: já nevím...já si pořád myslim že si z nás děláš prdel! takovej prostě pocit no... myslim tim to že si koupiš nějaké fáro a ted si z nás utahuješ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 Jiřiku: já nevím...já si pořád myslim že si z nás děláš prdel! takovej prostě pocit no... myslim tim to že si koupiš nějaké fáro a ted si z nás utahuješ Neutahuju,bude to Logan bez zadku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.