baurak Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 jedete na tu show E2 ? ano ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 Brďo, u nás svítí slunko a teď jsem byl u kamoša 12 km vzdáleného a tam sněží... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 ano ano taktez jsem premejslel.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 Brďo, u nás svítí slunko a teď jsem byl u kamoša 12 km vzdáleného a tam sněží... aprilove pocasi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 aprilove pocasi? Zdá se... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 taktez jsem premejslel.... tak to jeste domluv a jedem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 Čus pánové! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 ahoj Tome Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 tak to jeste domluv a jedem ja bych se nazmolil a rano zapas... to by neslo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 Čus pánové! zdarek! no tak panove letim na O Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 nekecej, ja jedu taky rano na hory :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 Čus pánové! Čao Tome, jak se vede ? Dlouho jsem Tě nečetl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 ahoj Tome Jak Jirko neděle,dobrý? Škoda,že to pak nevyšlo v Hradčanech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 jj nedele byla v poradku .-) no je to skoda, odjeli jsme chvilku pred vama ale na jezdeni to tam bylo spatny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 Čao Tome, jak se vede ? Dlouho jsem Tě nečetl... Heh,nepíšu,nečteš Je to naprd s tím časem. Ale zrovna nedávno jsem se stavoval v Tišnově na obědě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 jj nedele byla v poradku .-)no je to skoda, odjeli jsme chvilku pred vama ale na jezdeni to tam bylo spatny. Rychlejš to nešlo,no...viš jak... Já pak měl ještě něco v Mimoni. Bylo,jen jsme to objeli po vyjetý cestě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 tak kdyz tam jezdis za zenskejma tak to neni problem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 Heh,nepíšu,nečteš Je to naprd s tím časem. Ale zrovna nedávno jsem se stavoval v Tišnově na obědě. No vida, to jsou mi věci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 No vida, to jsou mi věci... Červený Mlýn,jestli si to dobře pamatuju. Stejně se k tobě musím někdy vydat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 Červený Mlýn,jestli si to dobře pamatuju. Stejně se k tobě musím někdy vydat Jj, znám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 tak po O Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 nekecej, ja jedu taky rano na hory :-) ja musim predvadet vrcholove vykony a ne se jen plouzit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 to ja musim taky, nejezdim tam na paradu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 Jj, znám... Jen ten vrchní... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 to ja musim taky, nejezdim tam na paradu :-) hele me by to tam vdechlo a byl by se mnou amen do nedele vzdyt to znas.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.