Tomáš Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 tak po O Já chci taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 Já chci taky jo je to prijemny... jeste dat nohy na stul.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 jo je to prijemny... jeste dat nohy na stul.. Naštěstí jdu za chvíli domů tak už to vydržím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 Naštěstí jdu za chvíli domů tak už to vydržím jeje tak to jsi na tom lip jak ja... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 hele me by to tam vdechlo a byl by se mnou amen do nedele vzdyt to znas.... neznam, tak nedelej herecku a pojed Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 Jen ten vrchní... Znám tu hospodu, ale nechodím tam, takže nevím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 SPIDI PROSÍM, POŠLI MI PAK NA MAIL TU TVOU SOUTĚŽNÍ FOTKU Z LOŇSKA... JE TO NA TEN KALENDÁŘ, UŽ MI CHYBÍŠ JENOM TY! DÍKY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 SPIDI PROSÍM, POŠLI MI PAK NA MAIL TU TVOU SOUTĚŽNÍ FOTKU Z LOŇSKA... JE TO NA TEN KALENDÁŘ, UŽ MI CHYBÍŠ JENOM TY! DÍKY Máš ji tam pane... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 a uz bych zase spal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 a uz bych zase spal Tak si dej kávičku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 no nevim jestli by mi to pomohlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 no nevim jestli by mi to pomohlo Mě to pomáhá.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 Ahoj kluci.Ještě makáte nebo už padla? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 27. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 no nevim jestli by mi to pomohlo Mu pomůže a stačí už jenom ta představa weekendu před sebou !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 27. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 Ahoj kluci.Ještě makáte nebo už padla? Je to blbý ale já jdu do pelechu a v 20:40 nástup do pracovního procesu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 Ahoj kluci.Ještě makáte nebo už padla? makame makame - ty snad se uz valis? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 Mu pomůže a stačí už jenom ta představa weekendu před sebou !!! bohuzel zadna vetsi akce! dnes trenink a zejtra dva zapasy.. takze... prt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 Ty vole...ty budeš mít peněz jako želez ty máš dvě práce jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 Je to blbý ale já jdu do pelechu a v 20:40 nástup do pracovního procesu tfuuuj no to je vubec..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 Ty vole...ty budeš mít peněz jako želez ty máš dvě práce jo? presne ja s tema penezma tapetuju... utiram si prdel... a zapaluju si s nima doutniky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 27. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 Ty vole...ty budeš mít peněz jako želez ty máš dvě práce jo? Moc né a jenom jednu ale nikdy nevím jestli na ráno, odpoledne nebo noční Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 Ovi: fakt jo? Tak to jsme dva.Mě do nich mladá balí svačiny! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 27. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 Ovi: fakt jo? Tak to jsme dva.Mě do nich mladá balí svačiny! Hlásím se dobrovolně na recyklaci použitých obalů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 Co děláš jako druhé zaměstnáni? Vychazovače? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 27. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 Co děláš jako druhé zaměstnáni? Vychazovače? To občas taky i přes den když si dovezeš někoho na konečnou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.