perníkář Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 pěkný večer.... tak jsme dnes pořídili na podnikání dodávku po zvážení všech pro a proti tak jsme nakonec zvolili ojetinu přes našeho kamaráda.... snad bude spokojenost.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
štěpán 4x4 Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 co v tom budeš vozit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 okna plastová a dřevěná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
štěpán 4x4 Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 já dělám taky do oken Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 Jsem nasranej...kluci zklamali v tom Liberci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 já dělám taky do oken jo?? takovej firem je jak houby po dešti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 Jsem nasranej...kluci zklamali v tom Liberci čekal jsem to..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
štěpán 4x4 Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 jo?? takovej firem je jak houby po dešti to jo to máš pravdu ale jsme celkem hodně velký Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 Tys to čekal? Já teda ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 tak sem tu jen na skok a hned zase pomazu na jedno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 Kdyby to někoho zajimalo: http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...75&start=75 pár foteček z MS v Liberci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 Tys to čekal? Já teda ne. čekal jsem to...mohli je překvapit,ale to se nepovedlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 to jo to máš pravdu ale jsme celkem hodně velký jsi od Brna?? tak to můžeš dělat u Macka...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
štěpán 4x4 Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 vedle jak ta jedle EURO-JORDAN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 Na těch oknech taky máte pokles montáži nebo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 aha Euro Jordán.. to ještě existuje ta firma? jak jste na tom s prací?? neslyšel jsem o ní nic pozitivního.. co montujete za profil??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
štěpán 4x4 Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 práce je až nad hlavu vubec nestíhám měřit a v každé firmě je něco já zase slyším od zákazníků negace na konkurenční firmy. děláme 5komor profil zendow a 6 komor prestige Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 tak práce se nám také vrší koukal jsem na smlouvy.. vrství se to tam pěkně.. snad už se počasí umoudří a rozjede e to... nemontovali jsme kůli počasí jsme se kopali do prdele Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
štěpán 4x4 Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 naši montíci montujou pořád ale loni touhle dobou jsme měly ty kšefty mnohem lepší.a ty montuješ pro nějakou firmu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 Jak kvůli počasi??? Mě montovali ona v polovině prosince a naopak v zimě jsou velmi zajimavé slevy.Děláš vůbec okna? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
štěpán 4x4 Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 montujeme okna do -15 stupnů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 Přesně tak a proto se divím že Pernikář píše že v zimě kvůli počasi se kopou do prdele.Se právě divím! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
štěpán 4x4 Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 taky nevím třeba mu došla zimní pěna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 taky nevím třeba mu došla zimní pěna pěny máme tři prdele od Penosilu do -18 , problém je, že naší klientelou jsou většinou důchodci a ty mrdky si to nechtěj nechat v tomhle počasí namontovat.. při tom nám nevadí montovat v zimě žádnej problém v tom není... a je to dost na pí.u když jsi v týdnu dva dny v práci a zbytek se kopeš do prdele....plnej sklad oken museli jsme odkládat závozy oken z výroby.. je to děs to zimní období.. přitom loni jsme šli a jeli už od 6 . ledna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 naši montíci montujou pořád ale loni touhle dobou jsme měly ty kšefty mnohem lepší.a ty montuješ pro nějakou firmu? no loni byla ta zima úplně parádní tomu se nedala říci ani zima... 22. prosince jsme skončili a 6. ledna už jsme zas jeli bez problémů..montuji pro firmu..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.