Spidi Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 tak ja bohuzel klec nepotrebuju jedine na mladou Ta by šlo, je to 175 x 90 x 70cm... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 jii tam kdyztak srulujes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 jinak zdar jak BRNO!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 jinak zdar jak BRNO!!! Zdar jak Starobrno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Zdar jak Starobrno... :smich: :smich: to b y jsem si dal po obydku,jsem si dal jitrnicku a prejt pekne s chlebickema aaji by jsem to spplachl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 :smich: :smich: to b y jsem si dal po obydku,jsem si dal jitrnicku a prejt pekne s chlebickema aaji by jsem to spplachl Ale jedenáctkou Medium, desítka mě neleze... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Jak je u Vás počasi.Slibovali jaro ale venku je pěkná kosa! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Ale jedenáctkou Medium, desítka mě neleze... desitka je na ziiizu a je to takova vodicka ta jedenacka je o necem ineeeeemmmmm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Ta by šlo, je to 175 x 90 x 70cm... budu premejslet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 čus prdi tak co ten Jirka, už sem dal fotku svýho novýho BMW 1 v krásný bílý barvičce ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 cus draku! jo daval myslim vcera - no loganista dnes jel smerem k nam a nestavi se.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 on jede sem a nestaví se jo, to je prevít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Ahoj klucí, tak od včera mam doma 2válcovou HTP-mrdku co se klepe jak ratlík a nejede:) (odesla zap. cívka na 1.válci) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 nemiléééé, na kolik vyjde cívka ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 on jede sem a nestaví se jo, to je prevít. myslim ze Ceska LIpa nebo tak nejak.... previt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Ahoj klucí, tak od včera mam doma 2válcovou HTP-mrdku co se klepe jak ratlík a nejede:) (odesla zap. cívka na 1.válci) to se da rychle opravit ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 nemiléééé, na kolik vyjde cívka ? cca 700,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 to se da rychle opravit ne? jj dá se to rychle opravit, ale nasralo mě to, stalo se mi to kousek od baráku, ale stát se mi to někde dál, je to na odtah.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 tak ten Jirka je zloun, to se mohl stavit a vokázat, jestli teda nemá plný auto lidí Luky: to se dá 700 za cífku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 cca 700,- tak opravit at zase litas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 tak ten Jirka je zloun, to se mohl stavit a vokázat, jestli teda nemá plný auto lidíLuky: to se dá 700 za cífku je to lump a zaslouzil by na holou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 zatrest by nám měl koupit ruma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 (editace) tak ten Jirka je zloun, to se mohl stavit a vokázat, jestli teda nemá plný auto lidí včera večer jsem tady u nás potkal dvě nový bílý na pumpě, hned jsem věděl která bije:) Editováno: 1. Březen 2009, autor: lukyssek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 tak opravit at zase litas zítra měním preventivně všechny 3 cívky(ty dvě starý dobrý zustanou v zásobě)...auto potřebuju, jezdím denně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 včera večer jsem tady u nás potkal dvě nový bílý na pumpě, hned jsem věděl která bije:) já jich potkal cca před 14 dnama kamion Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.