O.v.i. Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 ovi: radši vymysli, kdy skočíme na "jedno" asi v tejdnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Tak jsem zase tady ....Zdárec všeci tak teda zase cus! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Zdarec panove Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Zdarec panove zdarel loganisto! kde jsi dnes byl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 ovi: nějaakej den by to chtělo nastřelit a dát vědět zbytkovejm ať se mohou zařídit jirka3: ty prevíte, jakto že jsi se tu nezastavil vokázat bmw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Zdarec panove a jinak co logan ok? bezim do sprchy..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 ovi: nějaakej den by to chtělo nastřelit a dát vědět zbytkovejm ať se mohou zařídit zejtra se dohodnem v praci.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 caucau ,,, tak copak ste provadeli dneska ? ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 zdarel loganisto! kde jsi dnes byl? Byl jsem se projet a nejak z toho auta nemuzu vylizt Už mám najeto 300 km a zatím bomba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 zejtra se dohodnem v praci.... to na to bude víc času Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 ovi: nějaakej den by to chtělo nastřelit a dát vědět zbytkovejm ať se mohou zařídit jirka3: ty prevíte, jakto že jsi se tu nezastavil vokázat bmw mazal jssem na sever a vezl jsem mamku.Stavim se nekdy bez ni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 ahá, tak to jo, by mamka neměla pochopení jen, aby to ještě vonělo novotou, si trochu zafetuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 to na to bude víc času presne tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 mazal jssem na sever a vezl jsem mamku.Stavim se nekdy bez ni tak to jo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 caucau ,,, tak copak ste provadeli dneska ? ... vuuuubec nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 jdu hodit kraula kolem špuntu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 ahá, tak to jo, by mamka neměla pochopení jen, aby to ještě vonělo novotou, si trochu zafetuju vůně je parádní.Ale už ho budu muset vevnitř trochu vypucovat.Sestřenky špunti se chtěli projet a trochu okopali sedačky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 to znám, děti leda v igelitu zabalený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 to znám, děti leda v igelitu zabalený Ale tak co naděláš.Naštěstí mají sedadla zezadu plast Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 tak jak jste se měli?? já si dnes byl zahrát na bicí u svého kamaráda..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 vuuuubec nic Vidis ja si udelal prochazku a takhle vyplasene jsem vypadal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 tak co se tu deje? sem z5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 CHALANI MÁM NA VÁS DOTÁZEK!!!! SPÍŠE SE TO TÝKÁ TEĎ PRAŽÁKŮ!!!! POTŘEBOVAL BYCH TEĎ NOUZOVĚ SEHNAT BYTEČEK PRO DVA V PRAZE ZATÍM PODNÁJEM...NEVÍTE PŘES ZNÁMÉHO, NEBO SNAD VY SAMI O NĚČEM???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 tak to ja bohuzel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 NO JO CO SE DÁ DĚLAT, ALE DĚKUJI... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.