O.v.i. Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 tak Bauímu by se hodila ta středa, tobě asi taky, mě se hodi určitě, tak což tu středu vyhlásit ofiko tak kdyz jinak nedas... lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 pockej az ti to lohnou tak na tom bude AAA to je docela mozny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 oki, volám Dimimu a Dakimu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 to je docela mozny. prijed ve stredu do MB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 oki, volám Dimimu a Dakimu oukej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 amogh už viděl AB je mi to tak nějak šumák.Spíš mě sere jak ji tam připevnit,nechce se mi vrtat do nárazníku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 prijed ve stredu do MB A někdo mi to tam šlohne .Možná dorazím,jestli budu ještě v ČR.Ale asi bych nepil ,nemam dročkaře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Ajajajajaj to vypada jako stredecni party u Rozvoje ... zdravim bando Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Dimi je tu a Dakie je tu za 10 minut. Jsem pro Rozvoj. Dakimu jsem říkal, že před večírkem pro něj klidně zajedu (bydlí za autobusákem) takže se rozpočítejte já půjdu zamluvit stůl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Ajajajajaj to vypada jako stredecni party u Rozvoje ... zdravim bando zdarec pane.To zas bude v Bolce nablito Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Dimi je tu a Dakie je tu za 10 minut.Jsem pro Rozvoj. Dakimu jsem říkal, že před večírkem pro něj klidně zajedu (bydlí za autobusákem) takže se rozpočítejte já půjdu zamluvit stůl Dakiho klidne naberu ... jinak ... Prvý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 je mi to tak nějak šumák.Spíš mě sere jak ji tam připevnit,nechce se mi vrtat do nárazníku přilepíš oboustrankou, takovou pěnovou vysokou asi 1,5 mm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 zdarec pane.To zas bude v Bolce nablito tak doufám, že nás v tom nenecháš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Dakiho klidne naberu ... jinak ... Prvý jedeš s Martinou ? Já jen aby jsi pil jééééé já zapoměl na Petr81, jdu mu cinknout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 přilepíš oboustrankou, takovou pěnovou vysokou asi 1,5 mm A nespadne to?Drzi pevne?Ten predni naraznik je trochu do oblouku.Jaka je znacka ty oboustranky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 jedeš s Martinou ? Já jen aby jsi pil jééééé já zapoměl na Petr81, jdu mu cinknout neee ta bude v Praglu ... asi pít nebudu ... mám to přecijen kus cesty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 tak doufám, že nás v tom nenecháš Já nebleju ,já jenom chlastám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Já nebleju ,já jenom chlastám tak prosím, máš šanci se ukázat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 tak prosím, máš šanci se ukázat Asi nee,mam to pak do Práglu daleko,tak abych dojel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 tak Petr81 předběžně i s Petrou Petr81 + Petra Dakie Dimi Rum Ovidius Baurak Já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Asi nee,mam to pak do Práglu daleko,tak abych dojel Jirika a tebe nekde uskladnim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 A někdo mi to tam šlohne .Možná dorazím,jestli budu ještě v ČR.Ale asi bych nepil ,nemam dročkaře ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Jirika a tebe nekde uskladnim treba ve sklepe,to je pro me v opilem stavu petihvezda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Já nebleju ,já jenom chlastám :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 kdo máte tel na Lukeho (rumovou vílu) tak mu písněte sms, jestli je ještě v čr musím jít něco tvořit, zatím bando Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.