Tomas_ek Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 O bylo u ukrajinky a pak dole cukrárna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Hmm, ja budu muset vytahnout neco z lednicky... Nevim jestli tam neco je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 v lednici je rum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 To je Dobry napad na obed Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 k obědu fakt nééé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 to je zase pondělní masox... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 k obědu fakt nééé A procpak ne? Alkohol ma spoustu kalorii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 A procpak ne? Alkohol ma spoustu kalorii a navrch ti to zarucene dneska driv utece Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 No ja si drze valim sunky doma, ale i tak mi to rychleji utece, to je fakt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 No ja si drze valim sunky doma, ale i tak mi to rychleji utece, to je fakt. jooo taky bych si zavalel uz vcera sem si rikal ze se na to .... Ty ses tu nejakej novej ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Jsem, tak trosku Do rad skodofkaru jsem se pridal 19.2. Teda co se tyka vozu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Jsem, tak trosku Do rad skodofkaru jsem se pridal 19.2. Teda co se tyka vozu... no jo jak tedka u Central Grupu davaj Okty zdarma tak se to tu novotou jen hemží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 No jo, CG rozdava, O2 rozdava (i kdyz ne Octy)... Ale tu moji bych asi od CG nedostal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Tak rum pomalu mizi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 No jo, CG rozdava, O2 rozdava (i kdyz ne Octy)... Ale tu moji bych asi od CG nedostal... to je věc druhá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 V Bolce se bude chlastat a já o tom nevím?? téda to je úroveň Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 No nic tak ja zase na hodinku tahnu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 V Bolce se bude chlastat a já o tom nevím?? téda to je úroveň zdarek pani streda to jisti... co ty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 tak jinak taky po O... a jsem prase prezrany... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 zdarek panistreda to jisti... co ty? Ahojík Ovi No já - já nevím Jakoby o tom nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Ahojík Ovi No já - já nevím Jakoby o tom nevím Udělala by jsi nám radost, kdyby jsi přijela chtěla jsi to tak slyšet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Udělala by jsi nám radost, kdyby jsi přijela chtěla jsi to tak slyšet .... a me taky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Ahojík Ovi No já - já nevím Jakoby o tom nevím ale ty vis jaky to proste vis.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 .... a me taky... a co teprve tý plachetnici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Udělala by jsi nám radost, kdyby jsi přijela chtěla jsi to tak slyšet Ty jsi mi vždycky rozumněl Ano, přesně tak jsem to chtěla slyšet :p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.