Březen 5, 200916 r CAJ nespime - teda alespon ja ne ... byl jsem poresit nejake interni problemy... jako sef... a ted musim neco udelat at mam klid od O zase.....
Březen 5, 200916 r cau chlapi...Jeronymo: jak si tu upravoval tu skodarnu tak uz ji mam v telefonu a vypada to dost pekne DObré ráno .... tak to jsem rád
Březen 5, 200916 r no čus, ty zlobivče jak jsi dopadl skoncili jsme s Dimousem a mym ridicem tam jak si chvili byl.... docela OK ale proste bylo asi 2:00 a to vis... nechce se vstavat....
Březen 5, 200916 r dnes to vidim uplne na propr*anej den.... ale jak se patri..... naštěstí už volal kámoš, kam půjdeme na oběd, takže jedno poztivum to ráno má
Březen 5, 200916 r naštěstí už volal kámoš, kam půjdeme na oběd, takže jedno poztivum to ráno má jdete dnes k UKacce jo na obed se pomalu zacinam tesit taky....
Březen 5, 200916 r Dobre rano z DK . Je tu jeste nekdo koho vubec znam,nebo sama nova krev? zdarek me neznas?
Březen 5, 200916 r no těch rumů bylo MOC ovi: byl nejvyšší čas jít domů a tak trochu jsem cejtil "špičku"
Březen 5, 200916 r cus! mi jsme v lese porad... :) no vyrazil sem akorat ... tak o pul hodinky pozdejs tak usnu na dalnici
Březen 5, 200916 r jdete dnes k UKacce jo na obed se pomalu zacinam tesit taky.... no spíš čína, ta vrací lepící se jazyk na pato líp
Březen 5, 200916 r no vyrazil sem akorat ... tak o pul hodinky pozdejs tak usnu na dalnici kolik km jsi to měl domu?
Březen 5, 200916 r no těch rumů bylo MOC ovi: byl nejvyšší čas jít domů a tak trochu jsem cejtil "špičku" spicku jsem mel stejne uz na rozvoji... a vcera jsme nic neprovedli-neuloupili-nerozbili vid? divne toto...
Březen 5, 200916 r no vyrazil sem akorat ... tak o pul hodinky pozdejs tak usnu na dalnici jen blbni ... spat na dalnici... to se nedela ..
Březen 5, 200916 r byli jsme tak zvláštně hodní to asi kvůli tomu, že bylo tolik lidí a přeci jsme chtěli být za slušné chlapce
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.