Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
tak to chci vidět, jak bude fungovat ve čtvrtek v Praze, když bude den před tím v LB na Harcově, tam je to vždy špatný. Moje játra by mohla vyprávět :p

moje taky :)

ale zase co preci neudelas kvuli tem holkam nalitejm :smich:lol

Vloženo
a jedeš tam, že máš kde spát a nebo to necháš "osudu" v Zanzibáru nebo eSku :D

tak to vis ze mam dohodlou kolej ale skusim to nechat stestene esku a zanzu - popripade v hadovi atd. ........... :) vzdyt to znas.......

jo a beru fotak.... lol

Vloženo
tak to vis ze mam dohodlou kolej ale skusim to nechat stestene esku a zanzu - popripade v hadovi atd. ........... :) vzdyt to znas.......

jo a beru fotak.... lol

tak dej kdyžtak vědět,stavil bych se na jedno pivo

Vloženo
maj neco spolecnyho s loganistou :)

to rozhodně ne :) a není to "Dakie" ale "Dácie" :p já sem tajemnej, mě nikdo nezná :D a nebo co není ve wikipedii jako by neexistovalo? lol

Vloženo
já si teprve večeři budu muset udělat.. nebo se na to vybodnu a už jíst nebudu :) dám sprchu a pak dávaj kobru :)

Zdárek, no tak já nemám na jídlo ani tak nějak pomyšlení klucíííí. nějak se teď shromažďují trable...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...