Hrábě Fernétti Vloženo 10. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 No nic tak jsem vas zase rada videla a mizim Brooou piskoti Tak dobrou a ať máš klídeček zítra v hokně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 10. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Njn, už je to tak... To taky vidím u sebe že nic netrvá věčně Co uděláme s besedou když Vitto neodpoví do konce týdne ??? BadyS ?!? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Koukám,že Janinku jsem prošvih. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Tak jsem zase tady. Chelsea postoupili tak jsem spokojenej. A co se dějě tady? Tady se neděje vůbec nic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Tady se neděje vůbec nic... Takže zase všichni odpadli co? Jenom Laďa a ty ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 To taky vidím u sebe že nic netrvá věčně Co uděláme s besedou když Vitto neodpoví do konce týdne ??? BadyS ?!? No já zrovna teď nesedím v real hospě, bo su zamilovanej... Badyno každopádně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Takže zase všichni odpadli co? Jenom Laďa a ty ne. Vypadá to tak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Ja jsu taky tu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Vypadá to tak... Hele Spidi, tudle sem ti posilal nějaký maily, došlo ti to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Taky nespím:)ale akorat tady v Hospodě nesedím.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Hele Spidi, tudle sem ti posilal nějaký maily, došlo ti to? Jasně, přišly a moc za ně díky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 10. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 ... Tak to se máš Jenže dělat nebo domlouvat to tam bez jeho vědomí se mě moc nechce Bady psal že řešil jenom nocleh !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Jasně, přišly a moc za ně díky... Mě to totiž hkásilo že mailovka neexistuje, tak jsem netušil. Takže v poho. Zas něco pošlu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Jenže dělat nebo domlouvat to tam bez jeho vědomí se mě moc nechce Bady psal že řešil jenom nocleh !!! O.K. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Mě to totiž hkásilo že mailovka neexistuje, tak jsem netušil. Takže v poho. Zas něco pošlu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 10. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 (editace) Taky Ti pak zase něco pošlu jak bude trocha času, proběhne cenzura a zjistím kde jsem skončil !!! Editováno: 10. Březen 2009, autor: Hrábě Fernétti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Taky nespím:)ale akorat tady v Hospodě nesedím.... Kde surfuješ,že tu nejsi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Dobrá, já pro dnešek končím, mějte se fajn a dobrou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Taky Ti pak zase něco pošlu jak bude trocha času, proběhne cenzura a zjistím kde jsem skončil !!! Mě taky občas přijde dost doré video, ale nekdy samé pí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 10. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Dobrá, já pro dnešek končím, mějte se fajn a dobrou... Dobrou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Dobrou Spidi a ráno čau.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Kde surfuješ,že tu nejsi? hledám nový alu, a stale nemohu nejít ty pravý.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Tak co Laďo. To Brno skvělý ne? Mohli by udělat i to Ustí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 hledám nový alu, a stale nemohu nejít ty pravý.... Nevím jaký chceš, ale Jelda něco prodával. Nějaký 18'' na Oktu, tak mu písni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 (editace) já potřebuju 17" na fabii....jinak s Jeldou se uvidím zítra ráno, se pozeptám jestli o něčem neví... Editováno: 10. Březen 2009, autor: lukyssek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.