Jero Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Hustééé... A na druhym founu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Tiež fajne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Musim mit vzdycky takovy vyzvaneni,aby zacalo hrat hned odpocatku ....semtam me nekdo jen prozvoni a tak to semtam ani nestihne pipnout..., Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Jasná, tohle vyžaduju též... Husté cabro... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Tak ten je krasnej panecku ...A ty lešteny Schmidty'' maj svy kouzlo ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Jj, krasaviční, včetně barvy... Teď jsem objevil jednu slušně poníženou A3 8P... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 tak ta to slušně žehlí ... To jsou fota ze tvý rezie nebo netový ... ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 tak ta to slušně žehlí ... To jsou fota ze tvý rezie nebo netový ... ? Netovky, koukám po pěknej jedničkovejch Golfech... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Netovky, koukám po pěknej jedničkovejch Golfech... Jasny,,taky jich par mam v kompu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Paráda... Tu poslední jedničku, co jsi sem dal, jsem měl možnost vidět v realu a dokonce si s ní zajezdit... Pokud se mi podaří dodělat tu novou dílnu, tak minimálně jednu takovou jedničku spáchám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Moc hezky vozitka .... Co je to za krasavce,upraveny i motorove nebo jen exter.. ? Kazdopadne ,to by byla parada ,takovy auticko to je srdcovka .... todle by mi bodlo .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Moc hezky vozitka .... Co je to za krasavce,upraveny i motorove nebo jen exter.. ? Kazdopadne ,to by byla parada ,takovy auticko to je srdcovka .... todle by mi bodlo .) Je to původně originál VW Golf I GTI Pirelli Award Winner takže klasika - dvoulitr DOHC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 No zhruba před třemi lety jsem vyhodil do šrotu vyvařenou a rozšířenou jedničkovou kastli, protože jsem ji prostě neměl kam dát... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 od foceni se preslo k autum Vy jste koumaci hosi..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Je to původně originál VW Golf I GTI Pirelli Award Winner takže klasika - dvoulitr DOHC hmmm,,pecka žihadýlko ... Docela raritka v dnesni dobe asi ze ? ... Jsem koukal na GIV GTi 147kw,,taky pekny ... ale VI bude vetsi bomba..., Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 (editace) No zhruba před třemi lety jsem vyhodil do šrotu vyvařenou a rozšířenou jedničkovou kastli, protože jsem ji prostě neměl kam dát... tak to je skodaaa...bych ji vzal ... Ted v garazi stoji stara octule,tak treba nastradat finance a jdu na repas.,, Mari - tak se koukej pridat .) ... nachvili se vytratim .... cobydup jsem z5 Editováno: 15. Březen 2009, autor: Jero Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 dobrý večer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 'ex Bobík' : čáu chlape.Včera Tě tady pomlouvali a já Tě bránil!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 brý večír.... bonzáku.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Kluci, už jsem zase tady, byl jsem se v depu napsat do knihy strojmistrů a pak jsem omrkl jednoho jakože pana velkofýru, jak to umí s naší čtyřinuladvacettrojkou... No a pomalu lezu do koupelny a pak do té kamenné hospody na pivo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Najmis: čáu chlape.To neni bonz to je čistá pravda! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 'ex Bobík' : čáu chlape.Včera Tě tady pomlouvali a já Tě bránil!!! znělo mi v uších, o co šlo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 romariooo...no právě...hned za tepla jsi to musel pustit co.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Najmis: koukáš na hokej? Docela mazec!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 čéče mě hokej nějak nebere...né že bych se občas nepodíval ale nijak zvlášt mě to netrápí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.