Rosťa19 Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Tak dorou Lukyne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Dobrou Luky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 JO moc mu nezávidím to bydlení. to je základ, mít byt. Ale určitě se to zlepší a bude v poho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Je mladej...a má čas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Je mladej...a má čas. Jj. Taky jsme neměli vše hned že jo. Ale někteří lidé mají docela smůlu. Když vidím ty nenažraý politiky a ja si žijou,chce se mi zvracet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Jj...politika je kapitola sama o sobě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 No nic. Pujdu taky do pelechu. Jsem nějakej urvanej z těch narozenin. Tak se měj krásně a dobrou noc. Čau zítra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Tys měl narozky??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Tys měl narozky??? Ne ne. Moje pani včera 39. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Ahááá! Tak vše nejlepší a at Tě nezlobí! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Ahááá! Tak vše nejlepší a at Tě nezlobí! Jasně. Dobrou Romane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Dobrou chlape! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Romane asi něco na přípitek:)...dneska jsem sehnal podnájem:) no nemám novou,vyříkali jsme si to,a dal jsem 2.pokus a tajně doufám že jsem neudělal blbost a když tak si za to můžu sám.... 14dnů a bydlím už aspon krapet ve svým:)...pak vám sem klucí hodím foto, je to hezkej byteček držím Ti palce Ty kluku! doufám že budem mít příležitost to v sobotu zapít, protože tohle se zapít má! tak ať vše dopadne jak má!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 16. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 No nic. Pujdu taky do pelechu. Jsem nějakej urvanej z těch narozenin. Tak se měj krásně a dobrou noc. Čau zítra. Dobrou !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Dakie čáu! Kde se flákáš ty kluku jeden ušatej??? Máš neomluveny áčko! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 ahoj Romčo nějak dneska nebyla nálada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 ale teď už nálada je! sem rád že existujou super lidičky na tomhle fóru a hlavně se s nima můžu setkat osobně! dva dotyční vědí! mimochodem je i spoustu lidiček, který sou fajn a sou ode mě dál a stejně bych je rád poznal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Povídej...co se děje? Ta přitelkyně se neumoudřila? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 vrátil sem se z "vínka" a super přítelkyně se asi jen tak neumoudří. ráno sem jí psal na icq, tak se odhlásila a když sem byl offline tak mi napsala že byla pryč a zůstala online.. když sem jí psal půl hoďky potom, tak se radši odhláslila.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Smutny! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 16. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 ... Koukám že to nemáš vůbec jednoduchý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 To teda nemá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Dakie: ten mobil co máš v podpisu je na Tebe? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 16. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Určo nemá ale jak tak přemejšlím, tak z nás tří asi momentálně žádnej !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Hrábě: Ty s manželkou nežiješ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.