Rosťa19 Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Já mám hlad jako spisovatel!!! Jako včera viď. To známe. Tak se pořádně nacpi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 tak jsem si prave udelal radost a objednal si litrovku Tullamore Dew ze Spanelska :-) za tyden ji tady mam a za dopravu zaplatim akorat jedno podekovani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Dnes má za mnou přijet MichalK co má taky černou OII a máme jit na oběd.Tak udělám pak pár foteček. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 to bych měl přijet taky se svojí černou O2, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Tak dobrou chuť a pozdravuj. Romane musíme vyřešit to leštění. Najít nějaký dobrý přípravky a vlítnout na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 tak jsem si prave udelal radost a objednal si litrovku Tullamore Dew ze Spanelska :-) za tyden ji tady mam a za dopravu zaplatim akorat jedno podekovani Na kolik to vyjde Frigo ta whiskey ze Španělska? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Rosto: ano.Souhlasím ale ještě je čas.Ted je na leštění zima a chladno.Neboj.Dáme to dokupy! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 ta litrova lahev vyjde vzdy cca o 200kč levněji než je to možné pořídit tady, akorát je to krapet nepravidelný přísun a množstevně omezený, pže se to dá koupit akorát když kamion jede ze Španělska po Evropě a nesmí už jet do Anglie, páč tam by mu to vše zabavili. Mno jednou za čas se to dá vychytat. Kdyžtak až mi to přijede tak Ti dam vědět přesnou cenu v Eurech za kterou to bylo koupené a uděláš si obrázek sám a pokud by si chtěl do budoucna něco objednat tak si tu napíšu lísteček a objednám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Rosto: ano.Souhlasím ale ještě je čas.Ted je na leštění zima a chladno.Neboj.Dáme to dokupy! Jj. Určitě je ještě brzy. Pak se domluvíme. A uděláme i interiér ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 ta litrova lahev vyjde vzdy cca o 200kč levněji než je to možné pořídit tady, akorát je to krapet nepravidelný přísun a množstevně omezený, pže se to dá koupit akorát když kamion jede ze Španělska po Evropě a nesmí už jet do Anglie, páč tam by mu to vše zabavili. Mno jednou za čas se to dá vychytat. Kdyžtak až mi to přijede tak Ti dam vědět přesnou cenu v Eurech za kterou to bylo koupené a uděláš si obrázek sám a pokud by si chtěl do budoucna něco objednat tak si tu napíšu lísteček a objednám Díky za info a ochotu, Jasně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Tak dobrou chuť a pozdravuj. Romane musíme vyřešit to leštění. Najít nějaký dobrý přípravky a vlítnout na to plánujete nějaký hromadný leštění autíček? bych se rád přidal:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 tyjo taky bych se zůčastnil hromadné leštící session Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 tyjo taky bych se zůčastnil hromadné leštící session Něco s Romanem vymejšlíme. Ale musíme to doladit. (přípravky atd.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 jsem zase tady :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Jo teď chvilku nebudu. Mám tu zákazníky, tak vydržte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Rosťo a bude možnost se této akce taky zúčastnit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 se nám to tam hezky rozrůstá ještě se přidej ke skuoině škodahome kolik lidi ma vubec byt v sobotu a v jakem to jsem tymu?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Bré odpoledne ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 bré popoledne všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 bré popoledne všem Zdárek Jak se vede ? ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 dneska dobře. žádná práce, jen brouzdám po netu a čekám, až půjdu domu. co ty??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Dneska toho mam trosku vic ,ale momentalne jsem natom podobne jako ty .... Akorat me stve,ze musim davat klapku na reklamacku ,dela neplechu svinka..., Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 nazdar tady to nejak tepe <;o)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 dneska je takovej ideální den a nicnedělání tak reklamaci máš hotovou z apár minut a pak si budeš zase užívat volna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 nazdar tady to nejak tepe <;o)) Zdravim Mr.Ol@fa Jj, je to zachvili ... Stve me akorat proc nedelaj nic vporadku ..., Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.