O.v.i. Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Kluci, mrkněte na tohle... pekna prace..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 mi jsme taky elita! ale ale tak to se vi vo tom přeci žádná ale nepovidej.... a copa já bych povídal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 22. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Brej večír ve spolek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Ahoj Laďo. Co bylo k obědu v neděli ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 a copa já bych povídal proberem to u drinku nekdy.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Brej večír ve spolek zdarek zdarek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 22. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Ahoj Laďo. Co bylo k obědu v neděli ??? Ahoj Rosťo Dietka - jenom pečený kuře s rejží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 22. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 zdarek zdarek Koukám Ovi ta včerejší akce podle fotos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Ahoj Rosťo Dietka - jenom pečený kuře s rejží No tak to ňamka ne? Já měl brambor vs. květák. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 proberem to u drinku nekdy.... Jo pěkně ste zapařili. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 tak a dneš už nic nedělám otevřel jsem si pivko a mám zaplý hokej a něčím málo přispěji i sem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Koukám Ovi ta včerejší akce podle fotos jj byla mooooc ok a uz se tesim na odvetu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Michale, slušnej průměr to byl ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 tak a dneš už nic nedělám otevřel jsem si pivko a mám zaplý hokej a něčím málo přispěji i sem... Jak jsi na tom se sprcháčem ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Michale, slušnej průměr to byl ne? jj fakt moc ok domluvime dalsi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 tak dnes se tam nalepil ytong natáhlo se to do lepidla s perlinou teď to musí vyschnout... zítra se bude pokračovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 22. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 No tak to ňamka ne? Já měl brambor vs. květák. I to jde když to není obden !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 22. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 jj byla mooooc ok a uz se tesim na odvetu Tak to vidím že dojedu ikdyž bych třeba i nehrál !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Hezky vecer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Lukáši ty starý obklady tam necháš ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Hezky vecer Ahoj Jani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Ahoj Jani Ahoooj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Lukáši ty starý obklady tam necháš ? no jasné.. to ještě v bytě v podnájmu bych musel být blázen abych to dělal celé nové to si nechám až do svého Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Aha. Myslel jsem,že to je tvoje. Tak to jo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 22. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Hezky vecer Tobě též koťátko !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.