Rosťa19 Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 A proto je třeba si užívat každý den co? -_- -_- :ble Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 22. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Clovek tu chvili neni a uz aby se prohrabaval tolika prispevkama Tak o tom mě ještě chvílu povídej !!! A to tu ještě není Daie, Bobík a Spidi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Já jsem šel do parket. ( dub ). Dal jsem to do celého bytu, kromě chodby a kuopelny. Dřevo je dřevo. :palec2: :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Tak o tom mě ještě chvílu povídej !!!A to tu ještě není Daie, Bobík a Spidi A to tu hlavně není Romarioo. To je trhač co ?? :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 22. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Pěkný gumy - že je nevypustíte , Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 22. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 A to tu hlavně není Romarioo. To je trhač co ?? Tak tohoto pisatele jsem opoměl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Tak o tom mě ještě chvílu povídej !!!A to tu ještě není Daie, Bobík a Spidi já to tady sleduju z povzdálí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 22. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 (editace) A daří se Ti stíhat ??? Editováno: 22. Březen 2009, autor: Hrábě Fernétti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Bacha.!!!!! Bobik šmíruje. Takže jen slušně jo????? :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 A daří se Ti stíhat ??? s přehledem Bacha.!!!!! Bobik šmíruje. Takže jen slušně jo????? :smich: jj bacha na mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 taky smiruju jednim okem... druhym po TV... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Mě ta televize v poslední dobou nebere. Dřepím pořád na foru a ne se urvat. TV mám jako kulisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Dobré večer věem včerejším kaličům... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 jendo oko na pc, druhý bylo na TV a na PC jedu v ICQ, Facebooku a fóru ,ale za chvíli se půjdu natáhnout (bez PC) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Dobré večer věem včerejším kaličům... slévání, svařování jsem studoval na TUL a o kalení jsem se toho dozvěděl dot )))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 22. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 ... Jj. Zaplou na PC a poslouchám óčko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Mě ta televize v poslední dobou nebere. Dřepím pořád na foru a ne se urvat. TV mám jako kulisu. ja vicemene taky... ale na zpravy se podivam.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 22. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 ale za chvíli se půjdu natáhnout (bez PC) A na kohopak !?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 na postel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 jendo oko na pc, druhý bylo na TVa na PC jedu v ICQ, Facebooku a fóru ,ale za chvíli se půjdu natáhnout (bez PC) Nějak brzo ne ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 22. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 ... ale na zpravy se podivam.... Já mám taky Sci-fi celkem rád !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Rosto: dnes celej den doma? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 22. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 na postel No enem estli !!! Ale po včerejšku tomu i věřím tak pozor na to kým/čím se zakryješ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Nějak brzo ne ???? usnul jsem ve 4 a vstával v 9 )) chce to spánek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 No enem estli !!!Ale po včerejšku tomu i věřím tak pozor na to kým/čím se zakryješ dekou s peřím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.