Rosťa19 Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Spíš piju slivovici bo sem moravák, ale pivo a víno taky. Neofrňuju nad nicím, takže piju všechno. :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Dobrej večír ve spolek Doufám že je tu dnes klídek a né to co včera brej večír celkem je tady klidno, až na občasné záchvěvy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Spíš piju slivovici bo sem moravák, ale pivo a víno taky. Neofrňuju nad nicím, takže piju všechno. :palec2: krom děravých necek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Dobrej večír ve spolek Doufám že je tu dnes klídek a né to co včera čau Laďo. V pohodě a sorry za včerejšek. kol119 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 asi valím do postele, jsem po dnešku utahanej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Dnes je tu podezřelej klídeček... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 krom děravých necek Tak nějak Stando. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Dnes je tu podezřelej klídeček... Za včera se stydím ale musel jsem to ventilovat. kol119 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Ale to nebylo jenom Tebou! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 asi valím do postele, jsem po dnešku utahanej čus Luky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 To nevím. Dál už jsem jenom řetl inzerce. Takže nejsen v obraze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Za včera se stydím ale musel jsem to ventilovat. kol119 aspoň se ti ulevilo a myslím, že klukům to nevadí, jsou tu dost chápavý lidi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Tak tak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 asi valím do postele, jsem po dnešku utahanej Dobrou Lukyne. Měj se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 24. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Hrábě: zdravím Vás pane řidiči! Už se to blíží - zítra odpolední Se nemůžu dočkat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Rosto: neptal se mi na tu navigaci vid? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Pane řidiči: zitra jestli Tě někde potkám tak Ti nedám přednost...a víš proč? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Kdyby včera Davon nešel do hospody tak bych na to zapoměl. No prostě jsem od něj něco potřeboval a on se na mě vyprd. Tak jsem napsal Ovimu aby to zmáknul. No a pak přišel a bylo to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Rosto: neptal se mi na tu navigaci vid? Na navigaci jsem se samo ptal.ale žádný zájem. teda zatím. Tak uvidím dále jo ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 To je v prdeli...já si ji snad nechám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 (editace) Vydrž ještě pár dní a uvidíme. Vzal bych ji ale mám rok starou. Editováno: 24. Březen 2009, autor: Rosťa19 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 o jakou se jedná??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 To je jasny! To nejde.Takhle to prostě dopadá když někdo něco objedná a nedá zálohu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 24. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 ... Pokud jde o odpo tady tak to nevadí Něco málo jsem vydedukoval v tom zmatku co jsem nestíhal ani číst natož tak odpovídat ale nějaký napomenutí tady je v poho. Sice se říkalo že hospoda bude nechaná na pokoju ale loni bylo cca 1.300 stránek za celej rok a podívej se kolik je jich teď a to ještě není duben tak je jasný že je to moc vidět !!! Taky se hlídám, dělám to co teď nebo to potom ještě mažu a upravuju aby to bylo tak jak by mělo ale pokaždý to stejně nejde tak co Když nejde vo život tak to jde, né Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Romane a máš jí tdy v bazaru:: Tak jí sem dej a pár fotek k tomu ne ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.