Romariooo Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 HF: jsem s tim nadmíru spokojenej.Naprosto unešenej a objednám si do zásoby opět.To nemá chybu.Fakt že jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 mate nekdo zkusenosti s minibikama? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Ovi PROSIM ..... :worthy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Hrabě, Roman to je ten přípravek od hopa26??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 26. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Ona navíc za to musí platit viď ??? No někdo mě musí sponzorovat výplatu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Géčko je dobrý...jinak piju ještě staráče lahvovýho...na to čený nějak není čas a když je čas tak nejsou lidi a sám na pivo nechodím:) No tak pudem spolu co ??? :kol-35: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Standis: ano přesně tak.Za 200,-Kč to je uplně zadarmo.Nastřikáš na hlinikovej disk a kolo je jako novy.Byl jsem z toho hotovej! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 26. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 to je ten přípravek od hopa26??? Jj. Přesně on Já ty 16" Spidery mám zasr... jak svi.. tak jsem zvědav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 No někdo mě musí sponzorovat výplatu JJ to je pravda chlape. :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 26. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Standis: ano přesně tak.Za 200,-Kč to je uplně zadarmo.Nastřikáš na hlinikovej disk a kolo je jako novy.Byl jsem z toho hotovej! 200,- osobně a 260,- poštou !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Standis: ano přesně tak.Za 200,-Kč to je uplně zadarmo.Nastřikáš na hlinikovej disk a kolo je jako novy.Byl jsem z toho hotovej! tak to já budu muset taky vyzkoušet, když jsou na to takový kladný reference Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 No tak pudem spolu co ??? :kol-35: Není problém...kde jsi tady v Práglu?Já jsem na Chodově Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 200,- osobně a 260,- poštou !!! tak to je skoro zadarmo, to budou letňáky jak nový Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Není problém...kde jsi tady v Práglu?Já jsem na Chodově ty kráso, soused Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 ty kráso, soused Nekecej? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Ovi PROSIM ..... :worthy jezis copak? neco jsem zmeskal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Standys: 100% si to objednej a když to nebudeš chtít tak si to od Tebe vezmu protože nic podobného jsem v životě neviděl.Nastříkáš a za 3 minutky umeješ disk houbou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Nekecej? nekecám, Chodov,Opatov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 nekecám, Chodov,Opatov No tak jakto že jsme ještě nešli na pivrnce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 26. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 tak to je skoro zadarmo, Vzhledem k tomu že jsou toho 2.litry a zatím slyším (teda čtu) jenom chválu tak jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Standys: 100% si to objednej a když to nebudeš chtít tak si to od Tebe vezmu protože nic podobného jsem v životě neviděl.Nastříkáš a za 3 minutky umeješ disk houbou. oká, vyzjistím jestli se pohybuje i směrem ku Praze a pokud ne, dáme vydělat poště Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Není problém...kde jsi tady v Práglu?Já jsem na Chodově To je přes celou Prahu ze Šestajek čeče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Zase taj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 No tak jakto že jsme ještě nešli na pivrnce? to nevím, jsem nevěděl, že je tady někdo tak blízko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Nazdárek CMF Standis...o čem seto bavíte na mytí kol? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.