Cary_mary_fuck Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 jasny tak zatim dik! Za nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 CMF: nepodcenuj se! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Víš kde jsou VŠ koleje?Tak jedna se jmenuje Blanice a tam je dola ta knajpa.. tak to vím, kde jsou koleje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Bylzde: O tom mi povidej.... Romariooo: No tak v mini bych vypadala spis zoufale A co ty děláš když nepracuješ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Stando teď dobrý ne ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 tak to vím, kde jsou koleje No tak to stačí...zbytek už Tě dovedu:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Ee co ja? že by jsme mohli uspořádat malý pivní srazík a ty by jsi se mohla přidat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 JJ beruško nepodceňuj se ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Romariooo: Nepodcenuju toe realita Bylzde: V tydnu jsem v praci od rana do vecera a kdyz mam volno tak jak kdy... bud na moto ale to pocasi nepreje, nebo nejaka akce bo v klidku doma Standis: Tak to hodte do toho myho tematu... ja jsem pro kazdou spatnost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Stando teď dobrý ne ??? klidně bych tam dal i jinou barvu než černou, na zeleným skinu to vypadá dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 JJ beruško nepodceňuj se ... Nepodcenuju akorat se uz nejakych 21 let znam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 No tak to stačí...zbytek už Tě dovedu:) ssuper Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Standis: Tak to hodte do toho myho tematu... ja jsem pro kazdou spatnost hlavně tam občas zajdi, jdu tam dát podmět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 hlavně tam občas zajdi, jdu tam dát podmět Vzdycky kdyz jsem tam koukala tak nic a pak kdyz jsem prestala tak se tam zacalo neco domlouvat tak nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Nepodcenuju akorat se uz nejakych 21 let znam Lidé se mění. Taky jsem si myslel,že se znám po tolika letech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Vzdycky kdyz jsem tam koukala tak nic a pak kdyz jsem prestala tak se tam zacalo neco domlouvat tak nevim tak teď se to třeba průběžně chytne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Lidé se mění. Taky jsem si myslel,že se znám po tolika letech. No ale nekteri ne ze dne na den a nekteri uz vubec ne k lepsimu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Janinko: dostaneš na zadek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 tak teď se to třeba průběžně chytne Oukaaa budu to sledovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Janinko: dostaneš na zadek... Kdyz uz tak na holou aspon? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 (editace) Oukaaa budu to sledovat sleduj, kdyby to někdy vyšlo a šlo se na jedno malý orošený Editováno: 26. Březen 2009, autor: Standis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 No když jinak nedáš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Kdyz uz tak na holou aspon? Od Romana Na zadek a odemně na zadek zepředu A samo že naholou:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 (editace) Kdyz uz tak na holou aspon? tak to se za chvilku zase zvrhne, asi raději půjdu přemýšlet do polštáře EDIT:ani jsem to nestihl napsat a už je to tady Editováno: 26. Březen 2009, autor: Standis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Standa: Ja jsem CMF tesi me Romariooo: No to nedam ani tak ale... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.