Standis Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 Standis: Ne ne s motorkama to nema nic spolecnyho... s autickama tak to bude výfuk z nějakýho fakt našlapanýho závoďáku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 já nevím jak, je možné, že to máš jiný?? asi jsi nějaká světlá vyjímkaty tam nevidíš nějakej výfuk či co to je??? Nic takovýho. Slečna s lízačkou..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 A kde to najdu Jani. Normalne si aktualizuj stranku Takovy dve sipky nahore vedle adresy vetsinou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 tak to bude výfuk z nějakýho fakt našlapanýho závoďáku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 co máš Rosťo u mě??? aktualizovat by se ti to mělo pokaždý když klikneš na nějaký téma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 tak to je fakt našlapaný autíčko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 tak to je fakt našlapaný autíčko S timhle si strihnu v kvetnu Nasedlovice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 S timhle si strihnu v kvetnu Nasedlovice ty jezdíš rally??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 JJ Už to je. Ty máš výfuk a Standa nějakou babu co ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 super tak to můžu zase shodit, když ti to šlape Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 ty jezdíš rally??? Nejezdim ale kamarad me dostal s tim ze mi ho pujci a muzu si s nim zajet volny zavody do vrchu ktery jsem chtela jezdit uz driv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 Nejezdim ale kamarad me dostal s tim ze mi ho pujci a muzu si s nim zajet volny zavody do vrchu ktery jsem chtela jezdit uz driv tak pokud je taková možnost, tak proč to nezkusit. pak sem musíš hodit dojmy, jaký to bylo a všechno okolo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 Dejte sem nějakou muziku pro Románka prosím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 a co by jsi si představoval??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 tak pokud je taková možnost, tak proč to nezkusit. pak sem musíš hodit dojmy, jaký to bylo a všechno okolo To si pis ze se pochlubim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 tak to se budu těšit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 supertak to můžu zase shodit, když ti to šlape Nene. To tam nech. To je dobrý Stando. :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 Dejte sem nějakou muziku pro Románka prosím Třeba Judas Priest nebo Manowar co ??? :rock: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 tak třeba 666 http://www.youtube.com/watch?v=M24IcXMM3I8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 http://www.youtube.com/watch?v=ppheypsHCgA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 (editace) a co toto?? Editováno: 27. Březen 2009, autor: Standis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 tak třeba 666 http://www.youtube.com/watch?v=M24IcXMM3I8 Co to je Najmis za hip hopik ???? Jinak tě zdravím chlape... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 Standis: to je Tvoje holka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 a co toto?? To je tvoje ségra ?? Nebo je to z katalogu Neckerman. :smich: :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 Standis: to je Tvoje holka? nene, bývalá spolužákyně z 5 třídy a pak jsem jí zase viděl až když jí bylo 25 a to jsem nemohl ani pít pivo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.