jirka3 Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Jirko: Ty jezdiš jenom po Praze,ne? spis jenom po Svajcu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 maros: to snad ne skaja a krozo prej stáli 50m od toho místa Ty vogo. Tak snad maji nejake foto a okomentuji to. Brasin uz je doma.Nema cas pokecat ale to co mi rekl,tak jel jako spolujezdec s predjezdcem.Udajne zazitek na cely zivot. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 (editace) Jinak cestik vsem tady okolo Ja nelestim,ale je tu nadherne. S prezouvanim jeste take pockam. Editováno: 28. Březen 2009, autor: maros Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 28. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 rozloucil jsem se se vsi paradou Tak to má být A i za mě ?!? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Jinak cestik vsem tady okolo Ja take nelestim,ale je tu nadherne. S prezouvanim jeste take pockam. Zdarec, lesteni mam v planu az dorazim do Cech,takze nekdy v pulce dubna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Jirko: včera jsem zjistil že TomV tady odsud taky vyhrál Báwo.Víš o tom? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Tak to má být A i za mě ?!? no jo,pozdravy jsem vyridil,neboj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Jirko: včera jsem zjistil že TomV tady odsud taky vyhrál Báwo.Víš o tom? Nevyhral.Ja jsem mu zprostredkoval prodej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Ty woe...tak mě včera pěkně kecal!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Ty woe...tak mě včera pěkně kecal!!! jak to?Ti rikal ze ho vyhral? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 pěkné sobotní odpoledne přeji..jak je?? Já zrovna peču..rozpékám světla v troubě A zatím se daří ale je to pekelná práce:) Snad se zadaří a rozdělám je:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 pěkné sobotní odpoledne přeji..jak je??Já zrovna peču..rozpékám světla v troubě A zatím se daří ale je to pekelná práce:) Snad se zadaří a rozdělám je:) zdarec, na co je rozdelavas?Budes cistit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 zdarec,na co je rozdelavas?Budes cistit? No přemýšlím že bych vyměnil plexi a hlavně budu dávat místo xenon čočky bixenon čočku tak musím trochu upravovat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 jdu zase chvílí šťourat lepidlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Ahoj D.J Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 28. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 no jo,pozdravy jsem vyridil,neboj A před nebo až po výměně DNA !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 28. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 pěkné sobotní odpoledne přeji..jak je??Já zrovna peču..rozpékám světla v troubě Tak né abys je připek !!! Nebo zapek se sýrem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 A před nebo až po výměně DNA !!! az po,pred nebyl cas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Koukáte někdo na hokej? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 28. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 az po,pred nebyl cas Tak to abych se za pár metrů někam vypařil než začnou chodit soudní obsílky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Tak to abych se za pár metrů někam vypařil než začnou chodit soudní obsílky neboj,na tohle si davam sakra pozor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 28. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Koukáte někdo na hokej? Já neé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 28. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 neboj,na tohle si davam sakra pozor To se ani nedivím při dnešních cenách, že !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 ufff to je pakárna..se sýrem to nebudu dělat...Jedno světlo a dělám to už od 12. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 To se ani nedivím při dnešních cenách, že !!! spis jsem na to jeste mladej a blbej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.