theFrigo Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 ještě neviděl, máš to u sebe ve vlákně? Jdu to okamžitě zkouknout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Mám to u sebe ve vlákně ale musim vypadnout-jedu do fitu se protáhnout protože jsem strašně línej! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 protože jsem strašně línej! :smich: ale veď si makal na byte aj 4 výfučikoch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Aooj Ahooj Jiri Ahoj kocko,co novyho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Ahoj Frigo a sousede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Rosťo už máte to oNano? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Ještě ne Maroš. Roman říkal že ho vezme od Vorla, tak nevím kdy. Ale už se těším,protože jsem na to 3 roky nesáhl leštěnkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Ahoj Frigo a sousede zdarec pane,co novyho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Celkem nic Jirko. Akorát všude ještě před chvilkou svítilo sluníčko a tady zase chcalo. Nevím teda jak v Ujezdu ale tady jo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Celkem nic Jirko. Akorát všude ještě před chvilkou svítilo sluníčko a tady zase chcalo. Nevím teda jak v Ujezdu ale tady jo. Jak v Ujezde nevim,ale tady ve Svajcu od rana chcalo a ted tady zase brutalne snezi .Uz me ten snih sere Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Jasně ale ve SUI se to dá pochopit ale tady....... březen byl vždy pěknej měsíc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Jasně ale ve SUI se to dá pochopit ale tady....... březen byl vždy pěknej měsíc. to jo,to destivy pocasi mi vzdycky leze krkem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Mě nevadí buď zima nebo teplo ale tohle je hnussss.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 je to hnus, to je pravda to počasie, .... zahádzali tak plochu, že ju musia znova očistiť, to sú blbci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 (editace) Jakou plochu Maroš ?? Editováno: 28. Březen 2009, autor: Rosťa19 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 hokej, slovenská extraliga, hrajú v Blave Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Mě nevadí buď zima nebo teplo ale tohle je hnussss.... jojo,presne tak,bud bilo nebo slunicko.I kdyz snih se stava pro me nepritelem,bo sn Bramborou nikam nevyjedu .Na pristi zimu budu muset poresit retezy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Aha. Blava teď hraje jo ?? A s kým? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Blava-Skalica 1:1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 (editace) jojo,presne tak,bud bilo nebo slunicko.I kdyz snih se stava pro me nepritelem,bo sn Bramborou nikam nevyjedu .Na pristi zimu budu muset poresit retezy To jo. Já taky jezdím ke kámošovi na Šumavu ( Ranch Vogelsang ) a tam to bez řetězů nejde. Viz foto moje vlákno. Dneska je velkej výběr řetězů a docela dobrý včeně těch pláten. Editováno: 28. Březen 2009, autor: Rosťa19 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Blava-Skalica 1:1 To je finále extraligy ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Rosťo semifinále, ....ty to bola drzosť, nahral mu Blavák rukou, aspoň, že neuznali gol, za Skalicu hrá Pálffy :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 To jo. Já taky jezdím ke kámošovi na Šumavu ( Ranch Vogelsang ) a tam to bez řetězů nejde. Viz foto moje vlákno. Dneska je velkej výběr řetězů a docela dobrý včeně těch pláten. neco na pres rok vyberu.Ty plateny me lakaj kvuli montazi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 28. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Kuwa člověk se na chvílu ponoří do komunikace mezi navigačkou a PC a je tu večer Toto letí ten čas a stránky v hospodě jsou zase úplně někde jinde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Kuwa člověk se na chvílu ponoří do komunikace mezi navigačkou a PC a je tu večer Toto letí ten čas a stránky v hospodě jsou zase úplně někde jinde no jo,chlasta se o stosest Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.