wrccko Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 wapku nemám a s wapkou by som to neskúšal, náhodou zatečie voda do elektriky a je to v .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Ani ne.Vypadá dobře.Voda na dálnici ho zespoda umeje ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 já meju normálně wapem, nesmíš se toho bát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 wapku nemám a s wapkou by som to neskúšal, náhodou zatečie voda do elektriky a je to v .... Jasně Díky. Si jediný kdo to tady ví asi.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Ani ne.Vypadá dobře.Voda na dálnici ho zespoda umeje ne? ty tam ani nemáš kryt pod motorem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 já meju normálně wapem, nesmíš se toho bát Fakt Dakie Vapkou ??? A co elektrika. Obalíš to něčím nebo natvrdo.? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 http://www.novinky.cz/krimi/165089-svedek-...sne-minulo.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Fakt Dakie Vapkou ??? A co elektrika. Obalíš to něčím nebo natvrdo.? čim bys to chtěl balit? chlapi neblbněte, když to dáte do servisu, tak vám to taky umejou wapem.. prostě si dáš pozor, abys to nenastříkal přímo na altík, jinak můžeš všude nikdy sem neměl problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 ty tam ani nemáš kryt pod motorem? nenenene ani tapec na haupně. :smich: :smich: :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 nenenene ani tapec na haupně. ty woe, social edition OII nebo co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Zas motor nie je špinavý, ale tie plasty okolo a baterka a vodou s jarom sa to pekne očistí, len pozeral som, že na kryte motor ten látkový je na ňom dosť prachu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 To je nápad Stando. Třeba na Chodově ne ?? to není vůbec špatnej nápad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Kluci: já mám všude švihadla a navic nemám posilovač řízení a jen čtyři rychlosti...no a? Hlavně že mám vzádu čtyři trubky ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 To můžeme i jindy a jinde, né !!! to by šlo, jen to máme z Práglu do Brna malinko z ruky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Kluci: já mám všude švihadla a navic nemám posilovač řízení a jen čtyři rychlosti...no a? Hlavně že mám vzádu čtyři trubky ne? to je vůůl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 a pri hýbaní máš zatiahnutú ručnú brzdu čo :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 28. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 to by šlo, jen to máme z Práglu do Brna malinko z ruky Tak když pojedeme na nějakou akci - SkodaHome, Turnov, Doksy, .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Jo a místo blinkrů vytahuje ruku ne ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Tak když pojedeme na nějakou akci - SkodaHome, Turnov, Doksy, .... jj, už se nám to pomalu blíží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 co je Romčo? snad ses neurazil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 28. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Jo a místo blinkrů vytahuje ruku ne ??? A na co má ušiska, né Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Jo a místo blinkrů vytahuje ruku ne ??? to ne, vozí sebou závozníka a ten před křižovatkou vystupuje a ukazuje směr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Ty woe vy ste pošuci.... :smich: :smich: :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 A máte po kozách !!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.