Dakie Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 A máte po kozách !!!!!! cože? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Dakie: ne! Já jsem pohodovej člověk a to bych musel být blázen a nebo vadnej abych se urazil.V pohodě.Motor čistím...občas ale rozhodně tam nikdy nelezu wapkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 kluci jakovej blbej dotaz, kolik je Vám??? já že tady všem tykám, tak abych pak nebyl překvpenej, že Vám pak třeba bude jako mýmu tátovi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 24.4.1974 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Dakie: ne! Já jsem pohodovej člověk a to bych musel být blázen a nebo vadnej abych se urazil.V pohodě.Motor čistím...občas ale rozhodně tam nikdy nelezu wapkou. to sem rád já jedině wapem je to nejrychlejší kluci jakovej blbej dotaz, kolik je Vám??? já že tady všem tykám, tak abych pak nebyl překvpenej, že Vám pak třeba bude jako mýmu tátovi mě je 23 a 3 měsíce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 24.4.1974 to seš o rok starší než můj brácha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Jojo...znamení býk. A nejhorší znameni je víte jaky??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 28. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Dakie: ne! Já jsem pohodovej člověk a to bych musel být blázen a nebo vadnej abych se urazil.V pohodě.Motor čistím...občas ale rozhodně tam nikdy nelezu wapkou. To já asi budu muset po letošní zimě a hlavně po těch 6.letech už by to bylo zapotřebí !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Jojo...znamení býk.A nejhorší znameni je víte jaky??? pro mě vodnář a štír Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 28. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 24.4.1974 Sem o něco lepší - 9.2.1972 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 To já asi budu muset po letošní zimě a hlavně po těch 6.letech už by to bylo zapotřebí !!! ale Láďo, to mi ani neříkej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 kluci jakovej blbej dotaz, kolik je Vám??? já že tady všem tykám, tak abych pak nebyl překvpenej, že Vám pak třeba bude jako mýmu tátovi 19.10.66 váhy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 A nejhorší znameni je víte jaky??? beran nebo blíženec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Sem o něco lepší - 9.2.1972 ha, sorry, s chlapem vodnářem nemám zkušenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Dakie: pro mě jednoznačně: BLIŽENEC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 beran nebo blíženec ses ještě nepochlubil ty, kolik ti je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 19.10.66 váhy tak už je to skora tady, skoro jak táta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Dakie: pro mě jednoznačně: BLIŽENEC prečo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Stando: bingoooo!!!! Bliženec je strašně rozpolčená osobnost.Měl jsem tu čest mit vztah se ženou v Bliženci a už nikdy vice... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 4.6.1981 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 28. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 pro mě vodnář a štír Tak dík !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Stando: bingoooo!!!! Bliženec je strašně rozpolčená osobnost.Měl jsem tu čest mit vztah se ženou v Bliženci a už nikdy vice... zajímavý, já mám tuhle zkušenost s vodnářkou a štír kolem sebe jen kope, nesnese kritiku a neodkáže myslet racionálně.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Já vím že to nejde brát paušálně...to vím.Ale je fakt že toto mi potvrdilo několik lidi po sobě. Zkušenosti je samo sebou vic: moje mamka je Blíženec... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Moje polovička je Ryba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Tak dík !!! viz můj příspěvek 10:44 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.