Hrábě Fernétti Vloženo 28. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Někteří chlemtají všechno co teče jenom kromě asfaltu páč ten teče moc pomale Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 už máš Fejby 2??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Já třeba nikdy nepochopim jak někdo muže chlastat zelenou??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Hrábě:no tak to je můj případ Standis: do 10 dnů jde pryč Fejby, pak se uvidí co dál Romariooo: zelenou já rád, ňamky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Zelenou: ani zadarmo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Já třeba nikdy nepochopim jak někdo muže chlastat zelenou??? já taky ne, mám z ní husinu, ale mladá mi říkala, že v létě na praseti, prej asi po 10 dvanáctek kozla, jsem si sní s jednou holkou připíjel a pprej mi jí museli vzít z ruky, že jsem byl schopnej jí vypít sám. takový jsem byl prasátko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Dakie a už máš nějakou představu co přijde??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Zelenou: ani zadarmo! měl si ji někdy? Dakie a už máš nějakou představu co přijde??? nech se překvapit, uvidíme co klapne sám to nechci zakřikonout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Já mužu bublinky a vínečko! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 nech se překvapit, uvidíme co klapne sám to nechci zakřikonout dobrá, počkáme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Já mužu bublinky a vínečko! to já raději pivíčko a sem tam vodečku víno jen s přítelkyní, když jdeme na večeři Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Romčo, vínko sem měl včera Standis: modlím se, aby to klaplo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Dakie: tak budu držet pěsti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Kuci: proč jste tak daleko? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Standis: díkec, asi to budu potřebovat, aby vše klaplo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Kuci: proč jste tak daleko? nevim, proč? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Kuci: proč jste tak daleko? že by nevím??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Stando: Ty ještě studuješ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 ne, pracující dělník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Automobilový průmysl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Rome, ty seš nějakej zvědavej se mi pořád na mobilu objevuje Zelená energie, co to je za propagaci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Zelená energie? To neznám.U vás je ČEZ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 jj, ukazuje se mi to v areálu Škoda Auto tak nevim ty u nich pracuješ ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Dakie: ne!!! Já pracuju v pánském clubu jako stryptér. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Automobilový průmysl? skoro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.