Hrábě Fernétti Vloženo 11. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 No nic, je čas zmizet. Mějte se na tom grilování zítra super a dej příště vědět pokud to pude tak bychom dojeli. Zatím ahoj a asi se tu ukážu až 20.-21.4. páč nemám noťas a nevím jestli je tam někde dostanu na net. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 chlapáci...sem od dopoledne do cca6h makal na tom sluníčku..pomáháme s tátou sousedoj se zámkovkou...dnaska se uložily obrubníky a máme toho dost...navečír sme něco opekli a ted sem tady...utahanej jak pec,ale spát nejdu,,bych stejně neusnul po týdnu odpoledních šichet... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 Dobré ránko Hospůdko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 Dobré ránko Rosto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 nazdáááár klucí tak jsem opět zde po dlouhé odmlce.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 Si byl na Bahamách ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 kéž by... néé nebyl prostě jen nebyla chvíle kdybych zašel na kus řeči....jak se vede?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 Ahoj Perníčku.Hodně práce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 kéž by... néé nebyl prostě jen nebyla chvíle kdybych zašel na kus řeči....jak se vede?? Pohoda. A ty doufám taky. :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 Ahoj Perníčku.Hodně práce? no práce je tak akorát.. ale v tom bytě kde teď bydlím ještě není net takže proto a doma kde mám net tak se teď moc nezdržuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 Pohoda. A ty doufám taky. :palec2: tak dá se říci že pohoda... nějaké starosti jsou ale to k životu patří.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 Všechno má svoje + a - O tom to je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 Připravy vyrcholi...Rosto jseš tady? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 Jestli jo tak vyraž...pomužeš mi! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 Jj. Tak vyrážím. Zdarec za chvilku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 ahojte, jaxe vede? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 Ahoj the Frigo.Dnes máme u mě grilovačku.Takovou rychlou akci.Budu rád když se zastavíš!!! Napiš mi na sebe mobil...zavoláme si.R. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 jjj takovej "malej" srázek u Romana.... tak za 15 min. vyrážím...pak ti romane cinknu až budu poblíž...bud na fonu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 Najmis: Ty woe...tys ještě nevyjel??? Koukej vypálit at mi pomužeš! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 mno tak o.k. PC OFF a jeduuuuuu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 ty bláááho, jel bych hned! ale tvrdnu zase v Holandsku a vrátím se až za týden :-( řádně si tu akci užijte, my jsme si tu grilovali v pondělí a ve čtvrtek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 brý večír...kluci máte někdo po ruce etku??nebo DP na fabii 1.2...mohl by mě sem dát někdo obrázek drážkového řemenu a napínací kladky??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 tak nám řekni co máš za problém néé....? etku kua nemám... :feve:kolik maj nalítáno...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 Najmis: nemáš už spát??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 najmisku koukej chrnět....ani se neptej co mám za problém....sem střevo...nepovím budete se mě smát.... potřebuju vyměnit u fabky klíňák no...měl jsem zavolat jardovi ale nějako jsem zapoměl....a zítra potřebuju rano auto...prostě potřebuju vyměnit klíňák co nejdřív...na alternátoru jsou dva šrouby který sem povolil a ono nic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.