Duben 23, 200916 r na h...o jsem sedřenej jak blbec stavím barák Ajajaj takj to přeji hodně síly a pevné nervy!
Duben 23, 200916 r Ajajaj takj to přeji hodně síly a pevné nervy! naštěstí už finišuju terení upravy atd ale k...a dřina
Duben 23, 200916 r Bylzde: Covece zadna slava... moc lidi nechodi Jinak u me? Jednou nahore jednou dole... ale tak to mam rada Co ty? Jery a Peta: Skoro porad v praci takze nic moc... co vy? Neco novyho?
Duben 23, 200916 r Jery a Peta: Skoro porad v praci takze nic moc... co vy? Neco novyho? Tak hlavne ,ze je do ceho pichnout ., U me vsecko pri starem ,sice toho casu trosku ubylo ,ale ,,nemuzu si ted momentalne stezovat.., ..
Duben 23, 200916 r Tak hlavne ,ze je do ceho pichnout ., U me vsecko pri starem ,sice toho casu trosku ubylo ,ale ,,nemuzu si ted momentalne stezovat.., .. Jak se to vezme... je a neni Jakto? Ze by zas nova prace?
Duben 23, 200916 r Bylzde: Covece zadna slava... moc lidi nechodi Jinak u me? Jednou nahore jednou dole... ale tak to mam rada Co ty?Jery a Peta: Skoro porad v praci takze nic moc... co vy? Neco novyho? No tak To máš Jani celkem houpačku...já se mám fajn..je hodně práce a málo volnýho času,ale aspoň se nenudím... Dneska jsem se byl podívat v Budějkách, tak byla celkem pohodička...
Duben 23, 200916 r Jery a Peta: Skoro porad v praci takze nic moc... co vy? Neco novyho? nová paka, nový bydžov .....
Duben 23, 200916 r No tak To máš Jani celkem houpačku...já se mám fajn..je hodně práce a málo volnýho času,ale aspoň se nenudím...Dneska jsem se byl podívat v Budějkách, tak byla celkem pohodička... Ja se nudim vzdycky vecer po praci a nevim co bych vymyslela... neni nikdo s kym bych zasla na kafe
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.