Rosťa19 Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Nazdar bazar. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Nazdarek...tady někdo honí...vid Rosto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Kdo si tady co honí ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Zdarec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Ale...jeden strejc...toho neznáš!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 (editace) A ani ho nechci znát když si honí. :smich: Editováno: 5. Květen 2009, autor: Rosťa19 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Zdarec Čau čau Jiříku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 5. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Ahoj ve spolek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Fůůůjjjj!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Ahoj ve spolek Zdar jak sviňa Laďo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Těpic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Stando,Tom a HF: no Tě péro! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Čau jahůdko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 čau kluci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 kdo si dá pivko, kucí -_- ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Já ne...to bych se poblinkal...mladá má narozeniny a ted jsme to doslavili...dnes žeru jako prorvanej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 zelenina je to pravé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 kdo si dá pivko, kucí -_- ?? já bych si jedno dal Tome Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Já 2x Tome. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 5. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Těpic Jahody já možu a ve velkým !!! Nemáš ještě nějakou plonkovní tu hérečku do ní ?!? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 5. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 ... a ted jsme to doslavili...dnes žeru jako prorvanej... Už zase Romane !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 HF: poznamenejsi prosím...dnes nemám hlad... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 No jo Laďo u Romči se paří celej duben a ještě v květnu. Samý narozky. Že gratulujeme s Inkou Zdeničce k narozkám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 ahojda Rosťo, tady Zdeňka.Jsem totálně šokovaná a potěšená.Jak víte, že mám dnes narozky.....jojo, Roman to na mě prásknul... tak vám od srdce děkuju, jste fajn. Budu se těšit někdy příště, až se zese uvidíme. a ještě jednou díky.Zdeňka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 5. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 HF: poznamenejsi prosím...dnes nemám hlad... Tak dneska - teda zatím dneska už nemáš hlad !!! Počkej za hoďku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.