lukyssek Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Asi jak u koho. Mě stačil minulej weekend v Turnově tak se budu krotit - doufám si to ráno mezi 6-7hodinou těžce rozdejchával vid? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 12. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Tak to je jiná Beru Absint, litr Ferneta a škopky na zapití !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 12. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 si to ráno mezi 6-7hodinou těžce rozdejchával vid? No nebylo mě moc do zpěvu ale nakonec se povedlo Asi nějaká špatná konstalace hvězd či co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Hajzlíci.... :p :p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Tak to je jiná Beru Absint, litr Ferneta a škopky na zapití !!! tak ty škopky se budou hodit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Baf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Hajzlíci.... :p :p nene, to není správné slovo. správně se tomu říká - kamarádi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Baf jej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 12. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 tak ty škopky se budou hodit Mě určitě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 12. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Baf Ahoj Jani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Baf Ty woe Kdo to je???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 jej Cau vostudo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Ahoj Jani Caf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 No nebylo mě moc do zpěvu ale nakonec se povedlo Asi nějaká špatná konstalace hvězd či co ...neboj, na nasledující víkend jsou na tom hvězdy lépe:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Ty woe Kdo to je???? Smarja kde kdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 12. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 nene, to není správné slovo. správně se tomu říká - kamarádi A pro pozdější pomluvy, lži a polopravdy bereme foťák pro řádnou dokumentaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Cau vostudo jaká vostuda??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 jaká vostuda??? No ty... ses ... vykaslal ses na nas... lakovna ti byla prednejsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 12. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 ...neboj, na nasledující víkend jsou na tom hvězdy lépe:) To jo. Beru ještě kamarádku s jejím synátorem tak se musím krotit !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 A pro pozdější pomluvy, lži a polopravdy bereme foťák pro řádnou dokumentaci Reportéři ČT Laďo jo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 No ty... ses ... vykaslal ses na nas... lakovna ti byla prednejsi mě to fakt mrzelo, že mi to nevyšlo, když jsi se konečně objevila i ty tak uděláme zase repete o nějakým dalším pondělí a tentokrát už přijedu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 12. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Reportéři ČT Laďo jo ? Ty rači né Těm se netřepe ruka jako mě a moc by toho potom nesmazali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 mě to fakt mrzelo, že mi to nevyšlo, když jsi se konečně objevila i tytak uděláme zase repete o nějakým dalším pondělí a tentokrát už přijedu Neboj na me neni nic k videni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 to neva, ale aspoň bych tě poznal, když si tady všichni píšeme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 to neva, ale aspoň bych tě poznal, když si tady všichni píšeme Toz tak priste Nebo se nekdy stav u me na kafe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.