cerrtinka Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 haló, je tady někdo??? není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 to je škoda, to si ani člověk v hospodě nepokecá. tak si dám asi jedno točený sám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 to je škoda, to si ani člověk v hospodě nepokecá. tak si dám asi jedno točený sám nech si chutnat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 a zase tu - konrola Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Bacha Čoika Ovi je tady. Vylejte včerejší guláš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Bacha Čoika Ovi je tady. Vylejte včerejší guláš neee hci pivo a rum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 yslím že obojí tady dneska není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 čest práci soudruzi...tak jsem mělů dneska trochu cestovací a venku je pěkné vedro,ale myslím že příjde tady v Pze pěkný chcanec.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 taky na to koukám, moc pěkně dlouho nevydrželo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Jižák je bez dažda zatial, kde pršalo už? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Hloubětín zataženo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Počernice, už se to blíží. A já sem na kole v práci ty woe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 tak v MB bude asi taky poradnej splouchanec..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Počernice, už se to blíží. A já sem na kole v práci ty woe. v zdravom tele zdravý duch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 a nebo blázen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 a nebo blázen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Tak jsem chtěl jít z práce,ale tady v Holešovicích se pěkně rozpršelo..tak asi budu ještě chvíli klikat na myšku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 tady uz prestalo a vse uschlo.... takze panove cest valim na squash a potom na rande Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 hezký podvečer všem..koukám že hlásíte déšť já ted přišla z venku a taky se to tu chystá na déšť..co mi to sem posíláte??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Také já přeji pěkný podvečer. Tady v Brně se začíná hodně rychle zatahovat a vypadá to na slušnou bouřku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Taky zdravím,venku ještě celkem slušně.Ale když jsemodjížděl z chaty,vypadalo to na pěknou buřinu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Ahoj Jirko, no třeba z toho nic nebude... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Ahoj Spidi,uvidime co se z toho vyklube A co jinak?Porad vseobecna pohoda? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 bre odpoledne :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.