jirka3 Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 bre odpoledne :-) Zdarec pane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Ahoj Spidi,uvidime co se z toho vyklube A co jinak?Porad vseobecna pohoda? Jj, všeobecná pohoda, jen ty holky by se neměly nechávat tak dlouho přemlouvat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Akorat jsem dneska koukal na svoje kolo,mam ho uz nejakej rok a asi by to chtelo vymenit,hlavne bych rad horáka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 bre odpoledne :-) Zdar jak Brno Baui... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Jj, všeobecná pohoda, jen ty holky by se neměly nechávat tak dlouho přemlouvat... člověče ta moje nynější přemlouvá spíš mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Zdarec pane nazdar pane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Akorat jsem dneska koukal na svoje kolo,mam ho uz nejakej rok a asi by to chtelo vymenit,hlavne bych rad horáka mas idealni prilezitost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Zdar jak Brno Baui... ahoj Spidi, nedavno jsem ti psal sz zaregistroval jsi to?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 člověče ta moje nynější přemlouvá spíš mě No já to chci tak 3x denně a uznávám, že je to se mnou náročný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 ahoj Spidi, nedavno jsem ti psal sz zaregistroval jsi to?? Aha, už to čuju, to víš, já tu víc jak dva týdny nebyl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 No já to chci tak 3x denně a uznávám, že je to se mnou náročný... 3x denně?Bereš prášky bo co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 mas idealni prilezitost Šumavu odjedu ještě na treku.Navíc mi tam určitě poradíte do čeho jít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Prášky ne, jen žeru ovoce a zeleninu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Aha, už to čuju, to víš, já tu víc jak dva týdny nebyl... tak kdyby jsi mel cas zkus neco zplodit .-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Šumavu odjedu ještě na treku.Navíc mi tam určitě poradíte do čeho jít dobra tedy pane :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 tak kdyby jsi mel cas zkus neco zplodit .-) Dobrá tedy, zaměřím se na to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 super dekuji moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Zdar chlapi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 super dekuji moc nazdárek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 .... A dámo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 .... A dámo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Cus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 CMF ahoj,jak se mame a jak pokracuji treninky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 cerrtinko....taky zdravim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Ahoj lidičky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.