cerrtinka Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 čau nově příchozící čauky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 něco novýho??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Stando: máš to tam! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Po kroupách a dešti už je docela dobrej...večer. u nas pohoda, krasne, auto jsem si vypucoval :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Baurak: tady už je taky klid po bouři.Elektrika vypadla asi na deset minut. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Napišu Ti SZ at si nemysleji že tu machruju...ju? tak se pochlub :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 ahoj bauri taky te zdravim :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Baurak: tady má někdo přes 20 tisic přispěvku ale jeho sledovanost je minimální...já jsem po Cosbym druhý což je čest...za 2 roky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Baurak: tady má někdo přes 20 tisic přispěvku ale jeho sledovanost je minimální...já jsem po Cosbym druhý což je čest...za 2 roky jj hodne zalezi na tom jestli neco prodavas atd, jestli mas co pradit, dle meho se tam leze hlavne kvuli kontaktu a SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 u nas pohoda, krasne, auto jsem si vypucoval :-) kde to bydlíš že je tam krásně celý den??tady prší od rána.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 u nas pohoda, krasne, auto jsem si vypucoval :-) asi ti tam nákej mrak pošlu,ať ti to není líto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 bydlim asi 10km od Prahy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 tak tam máš docela pěkně, na to že v Praze byla odpoledne celkem čina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Baurak: souhlasím.Na to něco bude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Tak moje stříbrná princezna už je opět v gala a připravená na zítrější velkou cestu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 a kam se chystáš Lubo??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Standis: daleko pane daleko... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 jedeš zase do ciziny?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Jj, daleko na západ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Kua tak už to řekni a nenech se přemlouvat..... Spidi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 tak zkusíme dál do Němec??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Ahoj Rosťo, ale néé, ještě by někdo řekl, že tady machruju, tak raděj ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Někdo něco říkal? Tak potom asi nečtu všechno čeče. Jedeš s tvojí kočičkou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Ahoj Rosťo, ale néé, ještě by někdo řekl, že tady machruju, tak raděj ne. tak ať jedeš kamkoliv..šťastnou cestu bez nehod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Samože, bez ní ani ránu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.