Květen 24, 200916 r To rikas ted... casem se urcite najde takova se kterou budes stastny tak hlavu vzhuru chlape...
Květen 24, 200916 r Ale zajimavy pocit, kdyz vis, ze uz s zadnou jinou nebudes doopravdy stastny to je blbost... přesně tenhle pocit jsem měl před rokem a půl! A těd jsem za to rád jak to dopadlo
Květen 24, 200916 r Ja uz ho mam 4 roky a nejak to nepovoluje ale je zbytecny timhle zasekavat hospodu... Tak at ti to vydrzi drzim palce
Květen 24, 200916 r Též dobrý večer. Špatné období, já zas mám problém z druhé strany, po 5ti letech se se mnou chce rozejít, a taky spousta věcí okolo... Prodal jsem byt a investoval do baráku, a ted nemam kam jít, moje blbost....
Květen 24, 200916 r Beda + houmik: Tak ja drzim palce vam oboum ježiš... to vypada jak kdyby jsme Díky
Květen 24, 200916 r Beda: Ehm tak jsem to nemyslela hihi Luky: Toe taky na nic no ... Proto ja jsem sama a nemusim nic z toho resit ... ma to svy vyhody... i nevyhody - jako vsechno.
Květen 24, 200916 r Též dobrý večer.Špatné období, já zas mám problém z druhé strany, po 5ti letech se se mnou chce rozejít, a taky spousta věcí okolo... Prodal jsem byt a investoval do baráku, a ted nemam kam jít, moje blbost.... taky pecka
Květen 24, 200916 r cary mary: No jo pokud jsi sama, a už delši dobu, tak to jde, jenže přesně, když je to čerstvý a do budoucna to nevidiš tak jaky by to bylo se stavajíci, tak to je hnus.
Květen 24, 200916 r no tak dobráá,tak místo toho teda ahoj kdybych na tu zítřejší zkoušku něco uměl... tak by byl dobrej, jenomže v tomhle počasí se člověk nic nenaučí
Květen 24, 200916 r Luky hlavu vzhuru treba to nakonec jeste dopadne vsechno dobre.... Jinak drzim pesti na zkousky zitra oboum...
Květen 24, 200916 r Cary: Mohu jen doufat a snazit se, v obouch případech... Nesmis to videt vsechno tak tragicky
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.