baurak Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 taky te zdravim :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 taky te zdravim :-) to bylo na mě??je tu nějak ticho.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 dobrý večer pánové Ahoj Certi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Ahoj Certi. ahoj Rostíku..tak co plánuješ na víkend? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Dobrý večer hospůdko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Ahojky všichni. Romčo chceš celkem dobrou zprávu? A abys nedumal, tak ti řeknu, že to souvisí s akcí co chceš dělat u tebe už jsemt tu psal o co jde, ale mám dojem, že jsem tu lehce solidně ignorovanmá osoba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Dobrý večer hospůdko. dobrej.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Ahojky všichni.Romčo chceš celkem dobrou zprávu? A abys nedumal, tak ti řeknu, že to souvisí s akcí co chceš dělat u tebe už jsemt tu psal o co jde, ale mám dojem, že jsem tu lehce solidně ignorovanmá osoba Dádo: já jsem tu dnes moc nebyl.Povídej.Poslouchám! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Ale já to psal už včera nebo předevčírem Kýtu můžu zařídit 85/kg přímo od řezníka, takže víceméně cokoliv dle libosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 to bylo na mě??je tu nějak ticho.. no jasne, ze na tebe :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 ahoj Rostíku..tak co plánuješ na víkend? jedem k rodičům na jih čech. Ahojky všichni.Romčo chceš celkem dobrou zprávu? A abys nedumal, tak ti řeknu, že to souvisí s akcí co chceš dělat u tebe už jsemt tu psal o co jde, ale mám dojem, že jsem tu lehce solidně ignorovanmá osoba Tak tak Dado. Já to četl a oni tě ignorují jak sviňa. Jde o tu kýtu co??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Dádo: my to máme za 80Kč a budou dvě menší kejtičky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 romčo: no jáí bych nabídl lepší cenu, ale bohužel asi ste tam na jihu dole levnější no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 My jsme východ čech Dádo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Tak tak Dado. Já to četl a oni tě ignorují jak sviňa. Jde o tu kýtu co??? Joooo jsem rád, že ty jsis toho aspon všiml a hned víš o co jde v souvislosti s tím, že jsem na to reagoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 My jsme východ čech Dádo! aha no ty seš od Hradce nebo od Budějovic ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Dádo: musiš na něj najit ten správnej přístup! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 romčo na koho / co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Na ty kluky z knajpy ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 romčo: to já nemám za potřebí a nebudu to dělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 dá si semnou někdo jedno vychlazený??spláchnem špatnej den? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x.luky Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 ahojkyyyy ,jak se mate ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 ahojkyyyy ,jak se mate ?? čáááu na nic..co ty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 čerti no vzhledem ke včerejšku bych si nejraděj nedal, ale udělám rád výjimku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 čerti no vzhledem ke včerejšku bych si nejraděj nedal, ale udělám rád výjimku konečně se někdo ozval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.