O.v.i. Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 tak nevim jestli si to nepletes, ale ten naraznik by tam mel pasovat naprosto bez problemu a mel by mit shodne uchyceni jak klasicky rs naraznik no uvidime - zeptam se kluku z vyvoje... teda az je potkam.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 no uvidime - zeptam se kluku z vyvoje... teda az je potkam.... jj jen zkoumej a zjistuj :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 tak nevim jestli si to nepletes, ale ten naraznik by tam mel pasovat naprosto bez problemu a mel by mit shodne uchyceni jak klasicky rs naraznik Nepletuuuuuu Ten člověk to tam prostě měl nějak zajímavě nabastlený a moc mu to nepasovalo.. z dálky nepoznatelné, ale jelikož jsem parkoval vedle něho, hnedka sem si všiml, že mu to nelícuje trochu.. možná někde najdu fotku z dálky pěkně, zblízka nic moc ale neviděl jsem jiný dodělávaný RS nebo Facelift, takže nemohu soudit, pokud to tak vypadá na každým, tak teda nic moc.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 no uvidime - zeptam se kluku z vyvoje... teda az je potkam.... To jsou ti zaměstnanci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Zaměstnanci v poho Dado. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Já neříkám, že by nebyl v poho ale myslel jsem to spíš ty výhodičky víš.. taky bych si napsal: no tak jo zvednu telefon a zavolám klukům na .... a oni vyzjistí víš jak to myslím, ne Rosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Ovi: http://forum.skodahome.cz/index.php?s=&...t&p=1190621 mrkni sem.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Já neříkám, že by nebyl v poho ale myslel jsem to spíš ty výhodičky víš.. taky bych si napsal: no tak jo zvednu telefon a zavolám klukům na .... a oni vyzjistí víš jak to myslím, ne Rosti? Taky jsem v poho. Oproti tomu před tím. Noo hrůza. Nezaplacené faktury, požděné platby atd. Děs. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Rosti to moc nechápu, jako škodovka neplatila, nebo co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Škodovka jo. Myslím to všeobecně. Jako podnikatel atd. Víš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Chápuuuuuuu, my platíme všecko řádně a včas jenom jsem nepobíral v jakém kontextu to je právě víš proto jsem se ptal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Tak já taky pro čistý svědomí. A zkušenosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 To jsou ti zaměstnanci no copak? to jsou jen vyhody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Ovi: http://forum.skodahome.cz/index.php?s=&...t&p=1190621 mrkni sem.. uz me i kontaktoval dalo by se rici ze mlhovky pro corner uz mam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 No právě ty výhody.. nevíš, zavoláš a oni ti to ještě udělajou servis: TO NEJDE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 No právě ty výhody.. nevíš, zavoláš a oni ti to ještě udělajou servis: TO NEJDE a to mas recht - zkus zajet do servisu a rict ze mas manual klima predface a ze bys chtel ten face klimatronik s cidlem smradu, zapojeni vyhrevu kresel a at to nestoji vic jak 10ku :smich: lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 tak cus - valim dom a na jedno.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 a to mas recht - zkus zajet do servisu a rict ze mas manual klima predface a ze bys chtel ten face klimatronik s cidlem smradu, zapojeni vyhrevu kresel a at to nestoji vic jak 10ku :smich: lol Bude na mě cumet, jak kdy jsem chtěl zrcátko s osvětlením nástupního prostoru.. pro ně neřešitelné.. si ten jeden kablík natáhnu sám no Napsal si to sice do papírů, ale nevěřím ani tomu, že se na to podívali.. Hlavně, že nezapomněl podotknout, ze mi nalakovali senzory, ktery nejsou puvodni (to se nikdo nepozadoval, to si budu na zaruku uplatnovat jinde..) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Dádo: takže auto už máš kompletně opravené? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Romčo: naše auta nebudou snad nikdy v pořádku tempomat nejede.. musím pořešit a navíc prasknul lak, musím to zítra před golfem probrat se servisákem.. doufám, že na hřišti vaří, jinak si budu muset koupit sváču v MC po cestě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 ahojda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 ahojda čertí, přemejěšlím nad véčou.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 ahojda čertí, přemejěšlím nad véčou.. já taky ještě nejedla tak taky začínám přemýšlet co sezobnout... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 já už to luxuju všecko ale ěnjak se mi nece vařit ty klobásky.. ty vydržej ještě do zítra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 já už to luxuju všecko ale ěnjak se mi nece vařit ty klobásky.. ty vydržej ještě do zítra tak co dádo?u nás dělala mamka opečený maso,tak sem si byla kousek dát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.