Rosťa19 Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Ani ne kamaráde. z Jihu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 to je velká škoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Asi papají. Já jsem si dal jelítko a jitrníčku se zelím. Ňam.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Stnado: čus.Toho 11 července zklamals Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 já vím Romane, ale co se dá dělat. švagr má 30 jen jednou Rosťo a k tomu jedno chlazený?? já měl jen čočkovou polévku a šunkofleky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Nene 2 chlazený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 ty brďo alkoholik jaký?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Baf... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 už o tobě víme, tak se nelekneme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 ty brďo alkoholik jaký?? 2x Svijany 12° :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 tak Svijany bych si dal taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 čusíík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 džusík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 džusík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 tak jsem zpet :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 že by to tu trošku ožilo?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 že by to tu trošku ožilo?? urcite Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 V knajpě to žije už několik měsicu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 no jo, ale tam mi nechodíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 nazdaárek Romčo,sme se dlouho nezdravili .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 No čáu Žanetko!!! Tak co mobil? Ani sms jsem od Tebe nedostal a tak moc jsem se snažil co se týče ceny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 tady to zije taky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 jen se tu musíme sejít ;o) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Jak je v Praze Stando? Tady fouká vitr a je docela hnusně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 jen se tu musíme sejít ) tak dnes jsme tu s Ovidiem a Spidim celkem pokecali, ale kdyz nas tu bylo treba 10 tak to se skoro ani nedalo cist Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.