cerrtinka Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 No čáu Žanetko!!! Tak co mobil? Ani sms jsem od Tebe nedostal a tak moc jsem se snažil co se týče ceny nějak mě štvou ty sluchátka k tomu pořád padají z uší a když už tam drží,tak mě po chvíli bolí ouška budu muset si koupit jiné..ale jinak paráda..sms jo?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Jak je v Praze Stando? Tady fouká vitr a je docela hnusně. v našem kraji je taky hrozný vítr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 v našem kraji je taky hrozný vítr jojo to bude asi vsude, tady taky hodne fouka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Jak je v Praze Stando? Tady fouká vitr a je docela hnusně. v Praze slunečno, ale dost fouká vítr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Sluchátka jsou v podstatě všude stejny a je fakt že nejsou moc dobry.Taky mi to vadi.Musela bys koupit něco co neni originál Nokia.Dobrá značka na sluchátka je Koss. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 jojo to bude asi vsude, tady taky hodne fouka tak nás to aspon všechny sfoukne do hospůdky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 tak dnes jsme tu s Ovidiem a Spidim celkem pokecali, ale kdyz nas tu bylo treba 10 tak to se skoro ani nedalo cist pomalu to tady vypadá, že to tu trochu začne žít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Sluchátka jsou v podstatě všude stejny a je fakt že nejsou moc dobry.Taky mi to vadi.Musela bys koupit něco co neni originál Nokia.Dobrá značka na sluchátka je Koss. jejda..no u ericsonu jsem měla takové ty s gumou,jestli víš..ty byli parádní.a na stránkách nokia jsem je taky viděla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Já gumu nerad člověče... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Já gumu nerad člověče... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 tak nás to aspon všechny sfoukne do hospůdky zatim to tak vypada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 pomalu to tady vypadá, že to tu trochu začne žít ale jo, ono se jeste nekdo ukaze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 jejda..no u ericsonu jsem měla takové ty s gumou,jestli víš..ty byli parádní.a na stránkách nokia jsem je taky viděla protože ericson je nej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 čusíík Čauesík.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 ahoj Rosto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 protože ericson je nej Jak pro koho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 tak po O .... Cina.... nudle s kurecim..... jinak zdarek nove prichozim! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 tak po O .... Cina.... nudle s kurecim..... jinak zdarek nove prichozim! Ahoj Ovi...a co bylo? Pejsek nebo kočička? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 tak po O .... Cina.... nudle s kurecim..... jinak zdarek nove prichozim! to si pán pochutnal co?? jinak taky ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Taky už jsem po O.Proběhl prasátkovej řízek s bramborem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 čau OVI, přeji dobré trávení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 tak po O .... Cina.... nudle s kurecim..... jinak zdarek nove prichozim! jsem si rikal, kde se flakas:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 čau Jiří, chudák prasátko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Taky už jsem po O.Proběhl prasátkovej řízek s bramborem hmm rozumna volba na jistotu asi v patek a sobotu neco ugrilujeme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 hmm rozumna volba na jistotu asi v patek a sobotu neco ugrilujeme Taky bych to tak viděl.Jak je to vůbec s jídlem,dá se tam někde něco koupit nebo je lepší koupit cestou?A pití? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.