Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
To je žlutej tulipán ty jane... ;)

Woe to jsem si myslel, že to tak bude, ale byl jsem za odměnu nominován od VW Import Group s.r.o. na šaškování na autosalonu v Brně... :feve:

jáj

no já pofičím kouknout na salonek asi v pondělí, víkend bych asi po zkušenostech nepřežil :)

Vloženo
Spidi: stali tam schovany za sloupem a byla videt jen kamera, jak me snima, urcite tam sedel druhej s pc, ale nikde me zadna hlidka nestavela, tak nevim. Asi to prijde postou ;) Dneska jedu opacnym smerem, tak si musim davat pozor :smich:

Tak se Houmiku vymluviš na osobu blízkou ne? Vůbec se nestresuj.Řekneš že nechceš vypovídat a kdybys chtěl nějakou tu omáčku tak zavolej...nějakou tu zkušenost s takovym změřením krapet mám ;)

Vloženo
jáj

no já pofičím kouknout na salonek asi v pondělí, víkend bych asi po zkušenostech nepřežil :)

Jj, víkend bývá náročnej a tuhle neděli mají dokonce škodovkáři vstup gratis, tak to bude asi masaker... lol

Vloženo
Přátelé, kamarádi, náš kolega Standis dnes slaví narozeniny, takže čekám, jak se zde objeví, abych ho mohl zasypat gratulacemi... ;)

zdarek pane!

jasna vec!

Vloženo
Zdárek kolegové ;) Ako sa tu máte? :)

Ahoj pane,

máme se fajn,už se těším na tu Šumavu.Sehnal si nějaký kolo abys mohl jet?S tou Meridou je to otřesný,ale snad to bude mít dobrej konec

Vloženo
tak do 10 jsem tady byl a pak jsem byl mejt auto jak jsem psal ;)

Tak to hej, já byl do deseti na placu v pavilonu a teď su na meetingu výrobců a na přednášce od alternativních palivech... ;)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...