Spidi Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 taky bych číhnul na nějakej plakátek Včera tady byly dokonce dva... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Spidi: je to děs no, dáš něco pěknýho do avataru a už by to všici chtěli ve velkým a nejlíp originál No baže... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Ahoj Tome, pořád stejně... Evidentně je u tebe něco novýho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Njn, od začátku roku čtvrtá slečna... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 No vidíš a jinak teda všechno stejný říkáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Ostatní je furt stejný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 tak jak je pánové?stojí to asi za .... že?venku zima jak na podzim.. jedete na ten sraz v sobotu co se chystá? V sobotu jsem u rakousko německých hranic a jaký sraz myslíš? esli beskydy, tak ten snad je už nachystanej.. esli autosalon Brno, tak to je neděle ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 tak zase z5 po O Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Já jsem ještě na obědě nebyl, ale brzo půjdu. Dneska to ouplně seru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Ja jdu ted, už se něco kuchtí, tak pá.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Jej,nějak semse zabral do práce Nakonec jsem to definitivně vzdal. To už jsem nakoupil oblečení a nějakou výživu... Ja porad rikam, ze mas vyrazit a nesedet doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 tak zase z5 po O ja jsem taky po O Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Já jsem ještě na obědě nebyl, ale brzo půjdu. Dneska to ouplně seru... me zase ouplne SEROU v praci!!! buzny.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 chrapete? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 ahoj všem, jsem teď pořád v letu, za chvíli mizím zase, do Práglu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 hlásím příchod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 příchod odkud? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 BONZUR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 BONZUR Salut,ca'va? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 oui oui, main il peut etre meilleur kurva ted nevim jestli pisu dobre ja uz umim jen mluvit a ne psat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 příchod odkud? z Prahý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 to nevadí Viktore, hodíme si to do překladatele Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 oui oui, main il peut etre meilleur kurva ted nevim jestli pisu dobre ja uz umim jen mluvit a ne psat vždycky může bejt líp,co. Jinak psát je pro mě nadlidskej výkon.Jsem rád že se zatím učím trochu mluvit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 copak to mluveni a cteni je pohoda ale psat uz neumim treba technicky veci zvladam v pohode jak je tady pouzivam denne ale tyhle normalni reci je problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 copak to mluveni a cteni je pohoda ale psat uz neumim treba technicky veci zvladam v pohode jak je tady pouzivam denne ale tyhle normalni reci je problem no já jsem rád,že začínám trochu rozumět aněco ze sebe vysoukat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.