Romariooo Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Spíše mega, pá jsem rád, že deprese nemají jenom 20ti letí blbci.. Jednou nahoře...jednou dole.Life is life... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Dobrý večer všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Dobrej dobrej! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 čau Hrábeho som tu nevidel asi 100rokov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 brééé ranko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 JArdo dobrééééé wr: však on je mimo myslím mimo net což to doufám vysvětluje.,. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 Jak ráno? Snad dobré poledne ne? Dádo,Dádo...jde to s Tebou z kopce!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 Neee, z kopce néééé lol a nebo jo, no Ale pro mě resp. u mě je dobré a dobře no za 30min je poledne.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 dobre skoro poledne! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 JArdo dobrééééé wr: však on je mimo myslím mimo net což to doufám vysvětluje.,. možno je aj mimo :smich: po nosení chladničky so Snížkom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 zdravím.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 taky zdravim - tak uz se chystam na O - sezeru vse co potkam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 TAK MAZU NA o Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x.luky Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 dobré poledne.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 Já budu teprv obídkovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 Ovi vidím, že už máš cornera jak je těžký vyměnit tu ŘJ ? nakodovat nebude problem, vacicky na to mam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 5. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 Dobrý odpoledne ve spolek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 Dobrý odpoledne ve spolek ahoj Vláďo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 5. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 Brno též zdraví do Varů Co budeš dělat o weekendu ??? Máš nějakou jinou zábavu než tu co posledních několik měsíců ?!? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 ahoj všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 Brno též zdraví do Varů Co budeš dělat o weekendu ??? Máš nějakou jinou zábavu než tu co posledních několik měsíců ?!? o jaký zábavě mluvíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 Ovi vidím, že už máš cornera jak je těžký vyměnit tu ŘJ ? nakodovat nebude problem, vacicky na to mam jj corner mam jiz komplet BSG na miste a nakodovano + dalsi vecicky.... a mlhovky vymeneny za ty co tam maji byt.... hele bsg jsem menil s clovekem ktery tomu rozumi a hned mi kodoval ty veci a +- neco pres hodku a mlhovky jsem si delal sam +- 6 min. i se sestelovanim vysky svetla... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 ahoj všem čauky jardo,tebe sme už dlouho neviděla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 jinak zdarek lidi! nejste uz v knajpe nekde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 čauky jardo,tebe sme už dlouho neviděla trochu jsem makal a taky jsem dost cestoval po stavbách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.