Červen 8, 200916 r nastesti ne, ale mel jsem vzadu v kufru tu auto lednici a kdyz jsem prijel domu tak z ni bylo vsechno venku ale lednice byla zavrena asi nějaký kouzlo
Červen 8, 200916 r asi nějaký kouzlo no to, jsme tak na to chvilku koukal a nejak jsme tomu nechtel ani verit :-)
Červen 8, 200916 r hele Ovi zitra jedu Roudnice nad Labem pak Česká Lípa a pak bych to mohl vzit na Mladou Boleslav ale nevim jesli bych to stihnul kolem poledne
Červen 8, 200916 r hele Ovi zitra jedu Roudnice nad Labem pak Česká Lípa a pak bych to mohl vzit na Mladou Boleslav ale nevim jesli bych to stihnul kolem poledne no zitra asi budu mit volno celej den
Červen 8, 200916 r hele Ovi zitra jedu Roudnice nad Labem pak Česká Lípa a pak bych to mohl vzit na Mladou Boleslav ale nevim jesli bych to stihnul kolem poledne jako ze nebudu v praci vubec.... takze kdybys jl i kolem MH ci MB.......
Červen 8, 200916 r Tywe to tu čtu zase pohádky jak se tříhrnek chrochtavej a votuzená 1.6tka honily ze Strakonic do Prahy My s Radkem jeli pana klobouka, i tak ujeli Michalovi a v Praze byli za hodinku třicet vy závodníci... Je ale pravda, že to jelo furt, kromě těch 2 bouraček jak byly hned za sebou.
Červen 8, 200916 r Tywe to tu čtu zase pohádky jak se tříhrnek chrochtavej a votuzená 1.6tka honily ze Strakonic do Prahy My s Radkem jeli pana klobouka, i tak ujeli Michalovi a v Praze byli za hodinku třicet vy závodníci... Je ale pravda, že to jelo furt, kromě těch 2 bouraček jak byly hned za sebou. ja jsem taky nepsal, ze jsme leteli colou dobu ty chytracku
Červen 8, 200916 r no to je jasný, stáli jste jako my u tý (těch) rány (rán) to jsme projeli uplne v pohode to nas skoro nezdrzelo
Červen 8, 200916 r poslední dobou nevím kam dřív.....chodím domu nejdříve v osm..umýt a do postele někdy zajdu do bazénu nebo na squash večer a na net mooc času není
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.