Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Romčo tak otočit to nepujde, jsou tam plastový západky co to drží a nechtěj povolit, jedine oddělat ten vrch constructu...

Editováno: , autor: Miles
Vloženo

Jojo už se to ví i doma, že další zakoupená věc co asi nepujde namontovat, tapecy nejdou, loketka je taky prekerka a ted řadička:-)) Zkusím o víkendu ten construct to vrchní černý kolečko kolem zámku je tam možná jen zacvaklé...

Vloženo

Mílo neblázni! To musi jit! Hlavně se neukvap a nedělej to rychle abys to neskurvil.Brácha se nabídnul že Ti taky pomuže.S těma tapecy by jsme to taky mohli zkusit ale od zitra do středy jsem mimo ČR.

Vloženo
Jojo už se to ví i doma, že další zakoupená věc co asi nepujde namontovat, tapecy nejdou, loketka je taky prekerka a ted řadička:-)) Zkusím o víkendu ten construct to vrchní černý kolečko kolem zámku je tam možná jen zacvaklé...

jakto ze to nejde? face neni kompatibilni s predfacem?

Vloženo

Tapecy - z výplní dveří vyrvat starý a pak pomocí jakejchsi kolíků který se musí zatavit dát nový

Loketka - face mám umělý vnitřek takže při změně polohy necvaká což chci a musím to nějak pořešit, neboť co jsem koupil cvaká:-(

řadička - problém s dírou pro construct, pře zámek jde šev:-(((

Vloženo
Tapecy - z výplní dveří vyrvat starý a pak pomocí jakejchsi kolíků který se musí zatavit dát nový

Loketka - face mám umělý vnitřek takže při změně polohy necvaká což chci a musím to nějak pořešit, neboť co jsem koupil cvaká:-(

řadička - problém s dírou pro construct, pře zámek jde šev:-(((

me stve loketka - obcas provrzne a rachoti.....

Vloženo

No právě ta face opěrka je tichoučká, a tu co jsem koupil tak povrzává když se o ní opřu(zatím je tedy na koberci), jedině vyměnit pouze tu koženou část loketky, ale jak, víte někdo??????

Vloženo
No právě ta face opěrka je tichoučká, a tu co jsem koupil tak povrzává když se o ní opřu(zatím je tedy na koberci), jedině vyměnit pouze tu koženou část loketky, ale jak, víte někdo??????

takze z facu je OK ? by me zajimalo jestli bych ji tam dostal....

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...