Červen 8, 200916 r dělám pro tři firmy práce je moc... tam je to v pohodě.. teď se mi ale pojebalo auto
Červen 8, 200916 r dělám pro tři firmy práce je moc... tam je to v pohodě.. teď se mi ale pojebalo auto Co s nim máš chlape?
Červen 8, 200916 r neví co s tím... odešla lambda, svíčky, chcípal mi motor auto bez výkonu, prej elektrika.... motor v pořádku naštěstí ale něco je v elektrice tak hledají...
Červen 8, 200916 r )--> QUOTE( @ 8.6.2009, 21:09 ) <{POST_SNAPBACK}> Ahojky Klanet se nemusis, at Ti nekrupne v krizi Andílku! My mladáci to máme v pořádku...a funguje to bezpečnym způsobem
Červen 8, 200916 r Romčo tak otočit to nepujde, jsou tam plastový západky co to drží a nechtěj povolit, jedine oddělat ten vrch constructu... Upraveno Červen 8, 200916 r od Miles
Červen 8, 200916 r Romčo tak otočit to nepujde, jsou tam plastový západky co to drží a nechtěj povolit, jedine oddělat ten vrch constructu... Doprdele! To je ale fakt prekérka...
Červen 8, 200916 r Jojo už se to ví i doma, že další zakoupená věc co asi nepujde namontovat, tapecy nejdou, loketka je taky prekerka a ted řadička:-)) Zkusím o víkendu ten construct to vrchní černý kolečko kolem zámku je tam možná jen zacvaklé...
Červen 8, 200916 r Mílo neblázni! To musi jit! Hlavně se neukvap a nedělej to rychle abys to neskurvil.Brácha se nabídnul že Ti taky pomuže.S těma tapecy by jsme to taky mohli zkusit ale od zitra do středy jsem mimo ČR.
Červen 8, 200916 r Jojo už se to ví i doma, že další zakoupená věc co asi nepujde namontovat, tapecy nejdou, loketka je taky prekerka a ted řadička:-)) Zkusím o víkendu ten construct to vrchní černý kolečko kolem zámku je tam možná jen zacvaklé... jakto ze to nejde? face neni kompatibilni s predfacem?
Červen 8, 200916 r jakto ze to nejde? face neni kompatibilni s predfacem? Bohužel neni-je tam jiný spodek ale my se bavíme Ovi o SII a OII
Červen 8, 200916 r Tapecy - z výplní dveří vyrvat starý a pak pomocí jakejchsi kolíků který se musí zatavit dát nový Loketka - face mám umělý vnitřek takže při změně polohy necvaká což chci a musím to nějak pořešit, neboť co jsem koupil cvaká:-( řadička - problém s dírou pro construct, pře zámek jde šev:-(((
Červen 8, 200916 r Bohužel neni-je tam jiný spodek ale my se bavíme Ovi o SII a OII ach tak - to potom ano...
Červen 8, 200916 r Tapecy - z výplní dveří vyrvat starý a pak pomocí jakejchsi kolíků který se musí zatavit dát novýLoketka - face mám umělý vnitřek takže při změně polohy necvaká což chci a musím to nějak pořešit, neboť co jsem koupil cvaká:-( řadička - problém s dírou pro construct, pře zámek jde šev:-((( me stve loketka - obcas provrzne a rachoti.....
Červen 8, 200916 r No právě ta face opěrka je tichoučká, a tu co jsem koupil tak povrzává když se o ní opřu(zatím je tedy na koberci), jedině vyměnit pouze tu koženou část loketky, ale jak, víte někdo??????
Červen 8, 200916 r No právě ta face opěrka je tichoučká, a tu co jsem koupil tak povrzává když se o ní opřu(zatím je tedy na koberci), jedině vyměnit pouze tu koženou část loketky, ale jak, víte někdo?????? takze z facu je OK ? by me zajimalo jestli bych ji tam dostal....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.