Červen 10, 200916 r ta nadela vid ? no nepoblij to moc at to hrabe nemusi uklizet jj stejne pani jednou bude... tak jenom lehce jo ble ble ble a je to
Červen 10, 200916 r napadlo me ze bysme meli udelat novou hospu, vzdycky po 1000 strankach se to zamykalo zalezi kolik mas nastavenych prispevku na stranku, ja treba mam ted stranku 802 :-)
Červen 10, 200916 r zalezi kolik mas nastavenych prispevku na stranku, ja treba mam ted stranku 802 :-) tak jak uz mas dodelano dnes?
Červen 10, 200916 r tak jak uz mas dodelano dnes? jj uz jsem doma a makam abych toho stihnul co nejvic
Červen 10, 200916 r jj uz jsem doma a makam abych toho stihnul co nejvic ok a vidis to nebo ne s tim pivakem vecer
Červen 10, 200916 r Brý odpo, pánové, Jak se máte, ja byl dnes na zkoušce a prej se uvidíme zase ve čtvrtek - příští. Kuwa...
Červen 10, 200916 r Brý odpo, pánové, Jak se máte, ja byl dnes na zkoušce a prej se uvidíme zase ve čtvrtek - příští. Kuwa... Tu příští to dáš se neboj
Červen 10, 200916 r Brý odpo, pánové, Jak se máte, ja byl dnes na zkoušce a prej se uvidíme zase ve čtvrtek - příští. Kuwa... opakovani je matka moudrosti
Červen 10, 200916 r Jo pánové, jenže já ji měl přepsanou už z minulého ročníku, takže snad už naposled... to opakování...
Červen 10, 200916 r Joo díky. jsem po čtyřiadváce a po škole, tak jedu ofafrně dom. tak se tu majte. Možná se připojim k pivku až doma. Čus. Neožerte se tu, venku je vedro a mohlo by vás to pak picnout.
Červen 10, 200916 r Ahoj všem, zasr... den, z angliny mne vyhodila , tak jedu zejtra na moravu k rodičům sekat dříví ať se uklidním.........
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.