O.v.i. Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 balím to pod peřiny tak zatím pá taky bych.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 dobre rano :-) zdarec! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 cau Michale :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 dnes me MEGA serou v praci..... asi pojedu domu.... at mi neprdne cevka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 ja mam od vcera volno tak tyhle problemy nastesti nemam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 ja mam od vcera volno tak tyhle problemy nastesti nemam tise zavidim......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 čest práci soudruzi...mě se dneska nechce makat..auto mám na foliích tak jsem zvědav jak to dopadne...Ráno jsem krásně promokl...než jsem došel na tramvaj tak jsem se mohl jít přebalit...tak snad mě to nepotká až pojedu pro auto.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 Osušíš se v Autě V Brně už pršelo na moc stylů, ale naštěstí, když jsem seděl na obědě (přemluvil jsem máti ať nevaří a že jednodužší bude skočit na baštu) Jako luxusní jídlo za super peníze a neodolal jsem a dal si jedno točený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 Auto už mám naštěstí taky před barákem a krásně vypucovaný akorát ten olej si mohli odpustit, ale pokud to bude takhle žrat ten olej, tak uplatním i ten svůj "zbytek" do příští servisky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 Zdarec Hospodo. Jen na skok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 To je jasný rosto, páč druhou nohou seš už v jiné.. :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 taky tak, jen kouknu a letím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 Kamarádi, je tu někdo...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 bre odpoledne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 Čus Baui... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 ahoj Lubo :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 Jak se vede ? Já sedím na jedné akcičce u noťasu, poslouchám a u toho pěkně datluju... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 Zdarec pánové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 ja jsem v jiznich cechach v Treboni, ted jsem prijel z kola dal jsem si 90km, a jdu se dat nejak dohromady a jdu na objednane 2 kachnicky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 Zdarec pánové Ahoj jirko... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 ja jsem v jiznich cechach v Treboni, ted jsem prijel z kola dal jsem si 90km, a jdu se dat nejak dohromady a jdu na objednane 2 kachnicky :-) Ve Třeboni na kole ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 Ahoj jirko... Zdar jak Brno,jak je?Co plánuješ na večír? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 ja jsem v jiznich cechach v Treboni, ted jsem prijel z kola dal jsem si 90km, a jdu se dat nejak dohromady a jdu na objednane 2 kachnicky :-) Pošli jednu kachýnku do Práglu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 Zdar jak Brno,jak je?Co plánuješ na večír? No čéče nefim, sedím na akcičce, ale jen poslouchám, co kdo vymňoukne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 No čéče nefim, sedím na akcičce, ale jen poslouchám, co kdo vymňoukne... já si dneska naordinoval klídeček.Jdu s paní do kina,pak na nějakej drink a domů do postele Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.