Spidi Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 No viděl bych to jako ideální dárek pro moji slečnu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 No viděl bych to jako ideální dárek pro moji slečnu... ona ráda audi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Jj, miluje Audi, ale jezdí ve čtyřce Golfíku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Kurec normálně jsem se minulej tejden na tom autosalonu naprosto beznadějně zamiloval - do Audi TT-RS. Co s tím uděláme ? tak to Lubo chápu, já na ní slintal v Lipsku Hele nejdeš v neděli na okruh? že bysme se třeba potkali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Jj, miluje Audi, ale jezdí ve čtyřce Golfíku... já teda taky miluju značku audi..snad se mi poštěstí nějakou někdy mít a ty audi nerad? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 tak to Lubo chápu, já na ní slintal v LipskuHele nejdeš v neděli na okruh? že bysme se třeba potkali Jj, je to beznadějný... Já jedu v neděli nach Deutschland, takže asi lejno... Právě řeším, jak to udělat, abych v sobotu veřer mohl jet na zámeček kurec zvonec... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 já teda taky miluju značku audi..snad se mi poštěstí nějakou někdy mít a ty audi nerad? Já Audi taky moc rád, moje první auto, nepočítaje pár Fandů když jsem ještě neměl řidičák, bylo Audi 80 B4 Limited a to byl dost mazec... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Jj, je to beznadějný... Já jedu v neděli nach Deutschland, takže asi lejno... Právě řeším, jak to udělat, abych v sobotu veřer mohl jet na zámeček kurec zvonec... tak se snad uvidíme jinde A co novýho pane? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 No výho v principu nic, pořád jsem pracující člověk, 80% peněz dám za rychlý auta, pěkný holky a dobrý pití a zbytek se jako vždy rozkutálí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 No výho v principu nic, pořád jsem pracující člověk, 80% peněz dám za rychlý auta, pěkný holky a dobrý pití a zbytek se jako vždy rozkutálí... no koukám všude stejný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Zjevně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 A taky se mě kromě Audi TT-RS líbí ještě Rihanna, ale to je to Audi patrně víc dostupné... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Jj, miluje Audi, ale jezdí ve čtyřce Golfíku... to jsme na tom uplne stejne - moje ale jezdi v peugeotu..... teda dlouho nebude.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 A taky se mě kromě Audi TT-RS líbí ještě Rihanna, ale to je to Audi patrně víc dostupné... :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 tak az ted jdu na O - jsem pruhlednej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 dobrou chut..já už po obídku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Kurec normálně jsem se minulej tejden na tom autosalonu naprosto beznadějně zamiloval - do Audi TT-RS. Co s tím uděláme ? Nic, páč ani nevím co to je sem rád, že znám škodovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Jj, je to beznadějný... Já jedu v neděli nach Deutschland, takže asi lejno... Právě řeším, jak to udělat, abych v sobotu veřer mohl jet na zámeček kurec zvonec... Přespíš tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 A už su zase tadýk... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 A už su zase tadýk... to je dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 A už su zase tadýk... a co nám neseš pěknýho?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 to je dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 a co nám neseš pěknýho?? Odřenej ukazováček na pravé ruce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 BUU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Odřenej ukazováček na pravé ruce... copak jsi dělal??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.