baurak Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 jj :smich: ale nejsem si jistej jestli jsi prospel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 Je mi to vic nez jasny to jsme radi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 Je mi to vic nez jasny :smich: jako duchmy.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 :smich: a vecer se nalil jak konev... vylil se jak váza :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 ale nejsem si jistej jestli jsi prospel ste me nenechali vubec nevim ale kde se vzala.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 vylil se jak váza :smich: jj uplny srotovny.... lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 jen nakouknu..jirko3 ahojda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 ale nejsem si jistej jestli jsi prospel myslim ze rupnul, bo mu dosli sily. Jsem se tam chlámal pod dekou. Pak si Jiřina krknul prdelí a bylo vymalováno :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 vylil se jak váza :smich: presne vylitej jako vaza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 No nic, mažu na jedno. Mějte se, zatím čus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 ste me nenechali vubec nevim ale kde se vzala.... nahoda, asi mela chatku vedle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 myslim ze rupnul, bo mu dosli sily. Jsem se tam chlámal pod dekou. Pak si Jiřina krknul prdelí a bylo vymalováno :smich: jj to jsem chcal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 myslim ze rupnul, bo mu dosli sily. Jsem se tam chlámal pod dekou. Pak si Jiřina krknul prdelí a bylo vymalováno :smich: proste pohodicka s kamaradama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 nahoda, asi mela chatku vedle mela - s brachou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 No nic, mažu na jedno. Mějte se, zatím čus Jirko ahoj a opravdu jen jednicku a domu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 No nic, mažu na jedno. Mějte se, zatím čus tak já tě přijdu pozdravit a ty mizíš... tak se měj a dobrou chuť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 No nic, mažu na jedno. Mějte se, zatím čus cus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 jj to jsem chcal ani se nebudu ptam kam a co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 Jirko ahoj a opravdu jen jednicku a domu to dopadne ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 mela - s brachou... no tak to je jasny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 to dopadne ... ten zas bude narvanej jak igelitka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 Tak ěnjak čtu, že tu taky někdo měl řádně ostrou akci jako my na MOravě ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 Tak ěnjak čtu, že tu taky někdo měl řádně ostrou akci jako my na MOravě ? no musim rict, ze to bylo pomerne na divoko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 Tak ěnjak čtu, že tu taky někdo měl řádně ostrou akci jako my na MOravě ? no jedna z lepsich Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 no jedna z lepsich asi i s vyvrcholenim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.