Červen 21, 200916 r ale nejsem si jistej jestli jsi prospel ste me nenechali vubec nevim ale kde se vzala....
Červen 21, 200916 r ale nejsem si jistej jestli jsi prospel myslim ze rupnul, bo mu dosli sily. Jsem se tam chlámal pod dekou. Pak si Jiřina krknul prdelí a bylo vymalováno :smich:
Červen 21, 200916 r myslim ze rupnul, bo mu dosli sily. Jsem se tam chlámal pod dekou. Pak si Jiřina krknul prdelí a bylo vymalováno :smich: jj to jsem chcal
Červen 21, 200916 r myslim ze rupnul, bo mu dosli sily. Jsem se tam chlámal pod dekou. Pak si Jiřina krknul prdelí a bylo vymalováno :smich: proste pohodicka s kamaradama
Červen 21, 200916 r No nic, mažu na jedno. Mějte se, zatím čus Jirko ahoj a opravdu jen jednicku a domu
Červen 21, 200916 r No nic, mažu na jedno. Mějte se, zatím čus tak já tě přijdu pozdravit a ty mizíš... tak se měj a dobrou chuť
Červen 21, 200916 r Tak ěnjak čtu, že tu taky někdo měl řádně ostrou akci jako my na MOravě ? no musim rict, ze to bylo pomerne na divoko
Červen 21, 200916 r Tak ěnjak čtu, že tu taky někdo měl řádně ostrou akci jako my na MOravě ? no jedna z lepsich
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.